Boss'un RC-50, rc-20xl,rc-20,rc-2,rc-3 ve rc-30 modellerini kullandım 🙂 yani bi ara bu ürünlerden çok satmıştım söylemesi ayıptır. Şimdi rc-3 var elimde. Ayrıca davul sample olarak çeşitlilikleri mevcut içinde fakat pc arayüzü var banklar şeklinde 99 bank olarak tasarlanıyor yeni versiyonları her bank'a ayrı sample koyabilirsin ritmi yavaşlatıp hızlandırabilirsin veya geriye doğru çaldırabilirsin. Değişik seçenekleri mevcut tabi benim geniş tespitim şu her üründe olduğu gbi üreticilerin yaptığı bir kurnazlık olsa gerek çıkan her yeni modelde birşey eksik yapılıyor ve yeni modelinde o eklenip başka birşey eksik bırakılıyor. Buda seni hep yeni model almaya itiyor. Stereo çıkışı mevcut hemde kulaklıklara göre standart 2.5 jack Ürünlerin yeni modelinde stereo line in ve stereo line aux mevcut ister stereo enstruman gir ya da istersen bunuda ben denedim iki ayrı enstruman girebiliyorsun mono olarak tabi 2 adet girince R-L olacağı için illaki stereo bir tesisatta mono ses kendini belli eder.