Nicedir gelip görmek&dinlemek istiyordum,kısmet bugüneymiş...
Şimdi görüşlerimi yazayım,hep istemişimdir 🙂 Baştan diyeyim vokalin ve gitaristin üzerinde daha çok durdum, zira diğerlerini bilmişlik taslamadan işi daha iyi bilenlere bırakıyorum 🙂
Sahnede gördüğüm grup daha çok yeni olmasına rağmen eğleniyor (dolayısıyla bizi de eğlendiriyor) ve hiçte yeni gibi durmuyordu! Bizi yemeyin 😀
Eda'nın sahne duruşunu çok beğendiğimi söylemek istiyorum-bunu ona söyleyemedim-burdan duyar ama sanki bu işi uzun zamandan beri yapıyor gibiydi. Ayrıca sesi çok güzel,ben bu kadar olduğunu bilmiyordum 🙂
Gitaristiniz Levent ve basscınız (onun adını bilmiyorum) arka planı çok güzel dolduruyorlar. Sadece Levent'in amfisi sonradan biraz şişti gibi geldi bana,ses boğulup kısıldı. Amfi,kabaracak playlistle orantılı olarak artacak olan program saatini kaldıramayacak gibi görünüyor 🙂 Blues tonlarından anlamadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama bana güzel geldi.. Birazcık da sesi açarsa tadından yenmez 🙂
Hayati ise henüz yeni katıldığı grubuna çok alışmış,bu direk belli oluyor. Dave Grohl ruhlu bi adamın blues yapması ve bunu bence şu seviyede iyi de yapması takdir edilir..
Genel olarak grubu şu haliyle çok beğendiğimi söylemek istiyorum,illaki hatalar vardır,herkes de hatasını bilir. Ben oraya hata ayıklamak için gitmediğim için (yanlış anlaşılmasın hata olsa şaak diye bulurum demiyorum 😀 ) ve henüz 3 kere sahneye çıkmış olan bir grupta hata aranmayacağını bildiğim için (kimisi de gözüne gözüne vuruyor adamın,onlar zaten ayrı boyutta) birşey yazmıyorum.
Adam olacak çocuk bokundan belli olur deyip yazımı sonlandırıyorum 🙂
Luck Strike tam gaz devam 😉
NOT: Acil Playlist kabartıcı kullanın 😀