Merhabalar. Kendim luthier malzemeleri almak isterken bu aletlerin sadece Solomusic Ankara'da olduğunu, ama onlarda da stokta olmadığını ve fiyatlarının pahalı olduğunu(bana göre) görmüştüm. Küçük bir araştırma yaparak o plastik çekiç ve fret pensesini buldum. Bu konuda sizler de bu tür aletleri nereden uyguna alabileceğini yazabilirsiniz.
Başlıyorum:
Merak edilen plastik çekiç:
urun.n11.com
Fret Pensesi(Fret'i bu alet ile direkt sökemedim, havya ile freti ısıtıp yan keski ile freti dibinden nazikçe söktüm, ardından bu aleti kullanarak freti kaldırdım, ne kadar etkili size kalmış 🙂.)
www.gittigidiyor.com
Başlıyorum:
Merak edilen plastik çekiç:

Oto OEM Yedek Parça Fiyatları & Markaları - n11.com
Otomobil OEM yedek parçaları, marka - model uyumlu OEM yedek parça çeşitleri n11'de. Uygun fiyatlı OEM Yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Fret Pensesi(Fret'i bu alet ile direkt sökemedim, havya ile freti ısıtıp yan keski ile freti dibinden nazikçe söktüm, ardından bu aleti kullanarak freti kaldırdım, ne kadar etkili size kalmış 🙂.)

KERPETEN MİNİ TEPE KESKİLİ HOBİ KERPETEN KÜÇÜK BOY UFAK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
KERPETEN MİNİ TEPE KESKİLİ HOBİ KERPETEN KÜÇÜK BOY UFAK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! KERPETEN MİNİ TEPE KESKİLİ HOBİ KERPETEN KÜÇÜK BOY UFAK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!