Bu video fikir verebilir. Erdem Koca gitarlarına bakabilirsin.
Facebook messenger dan iletişime gecebilirsin. Benim sorularımı cevaplamıştı. Size de yardımcı olur.
Hocam Jackson soloistlere ve bc rich lere bakın derim. Schecterler de iyi diyorlar ayrıca kendinizi şartlandırmışsınız esp horizon olsun diye idolünüz kullandığı için sanırım eğer öyleyse idolunüzün kullandığı diğer gitarlara bakın değilse bile bakın
kubi olsaydı gömerdi diyecektim, gelmiş bile 😀Türk luthierlere gitar yaptırmak, pişmanlıktır...3 kuruş fazla ver git ESP al orjinal 😉
Inşallah alırsınızEsp horizon kullanan sevdiğim gitaristler yok. Bambaşka şeyler kullanıyorlar 🙂 Ben daha gitarın g sini bilmeden netten gitar fotoğraflarına bakarken esp horizon görünümüne aşık olmuştum. Şimdide yıllardır olan hayalimi gerçekleştiricem inşallah. Esp horizon satan bir arkadaş var onla görüşüyoruz anlaşabilirsek alıcam
Sebep?Türk luthierlere gitar yaptırmak, pişmanlıktır...3 kuruş fazla ver git ESP al orjinal 😉
Sizi kesinlikle çok iyi anlıyorum, ben de yakın geçmişte Ibanez JPM yaptırma konusunda git geller yaşadım, ama benim asıl düşünce sebebim piyasada sıfırının artık üretilmiyor olması ve ikinci ellerinin de 2-3bin dolar gibi fiyatlarda tarihi eser muamelesi görmesiydi 🙂 ayrıca ülkede yok, ya da satan yok. dolayısıyla önce ülke içinde yaptırma opsiyonunu araştırdım, çok pahalı. Çin'de yapanlar var, fakat şahsen güvenemedim. Allah bilir ağaç diye ne kullanacaklar, kim bilir sapı nasıl olacak, gelecek mi gelmeyecek mi bir sürü muhabbet. Ben de kendim giriştim ve standart sayılabilecek bir ibanez'i jpm kılığına soktum, çok uzun sürdü ama oldu. Ama senin durum farklı, piyasada horizon var (ki benim de hayran olduğum bir gitardır seni çok iyi anlıyorum, yukarıdaki ''schecter al, bc rich al, shur al'' diyenlere takılma 🙂 bence git sıfır al, bulabilirsen ikinci el al - bu gitarı alan adam gitarına gözü gibi bakmıştır eminim 🙂 - hem aşağı yukarı aynı fiyata mal edersin - veya daha ucuza, hem de orjinel sap profili, 100% beklediğin gitarı almış olursun. Markalar bu yüzden var zaten, belirli standartları sağladıkları için. Umarım fikir vermiştir biraz.Herkesin yorumu için teşekkürler biraz kafamda bişeyler yerini buldu. Luthierlerle konuşup karar vericem artık. Sağ olun tekrardan
Sizi kesinlikle çok iyi anlıyorum, ben de yakın geçmişte Ibanez JPM yaptırma konusunda git geller yaşadım, ama benim asıl düşünce sebebim piyasada sıfırının artık üretilmiyor olması ve ikinci ellerinin de 2-3bin dolar gibi fiyatlarda tarihi eser muamelesi görmesiydi 🙂 ayrıca ülkede yok, ya da satan yok. dolayısıyla önce ülke içinde yaptırma opsiyonunu araştırdım, çok pahalı. Çin'de yapanlar var, fakat şahsen güvenemedim. Allah bilir ağaç diye ne kullanacaklar, kim bilir sapı nasıl olacak, gelecek mi gelmeyecek mi bir sürü muhabbet. Ben de kendim giriştim ve standart sayılabilecek bir ibanez'i jpm kılığına soktum, çok uzun sürdü ama oldu. Ama senin durum farklı, piyasada horizon var (ki benim de hayran olduğum bir gitardır seni çok iyi anlıyorum, yukarıdaki ''schecter al, bc rich al, shur al'' diyenlere takılma 🙂 bence git sıfır al, bulabilirsen ikinci el al - bu gitarı alan adam gitarına gözü gibi bakmıştır eminim 🙂 - hem aşağı yukarı aynı fiyata mal edersin - veya daha ucuza, hem de orjinel sap profili, 100% beklediğin gitarı almış olursun. Markalar bu yüzden var zaten, belirli standartları sağladıkları için. Umarım fikir vermiştir biraz.
İşçilik ve fiyat luthiere göre değişir. F/P olarak çok iyi luthierler mevcut. Böyle bir genellemeyi bütün türk luthierler için yaparsanız yanlış olur.kötü işçilik (gerçekten kötü,özellikle boya) ,fahiş fiyat (orjinalinden nerdeyse 2 katı) gibi gibi...
Hocam adamın istediği şey belli bütçem esp horizona yetmiyor diyor ne denmesini isterdiniz kır ... otur mu diyelim adamaSizi kesinlikle çok iyi anlıyorum, ben de yakın geçmişte Ibanez JPM yaptırma konusunda git geller yaşadım, ama benim asıl düşünce sebebim piyasada sıfırının artık üretilmiyor olması ve ikinci ellerinin de 2-3bin dolar gibi fiyatlarda tarihi eser muamelesi görmesiydi 🙂 ayrıca ülkede yok, ya da satan yok. dolayısıyla önce ülke içinde yaptırma opsiyonunu araştırdım, çok pahalı. Çin'de yapanlar var, fakat şahsen güvenemedim. Allah bilir ağaç diye ne kullanacaklar, kim bilir sapı nasıl olacak, gelecek mi gelmeyecek mi bir sürü muhabbet. Ben de kendim giriştim ve standart sayılabilecek bir ibanez'i jpm kılığına soktum, çok uzun sürdü ama oldu. Ama senin durum farklı, piyasada horizon var (ki benim de hayran olduğum bir gitardır seni çok iyi anlıyorum, yukarıdaki ''schecter al, bc rich al, shur al'' diyenlere takılma 🙂 bence git sıfır al, bulabilirsen ikinci el al - bu gitarı alan adam gitarına gözü gibi bakmıştır eminim 🙂 - hem aşağı yukarı aynı fiyata mal edersin - veya daha ucuza, hem de orjinel sap profili, 100% beklediğin gitarı almış olursun. Markalar bu yüzden var zaten, belirli standartları sağladıkları için. Umarım fikir vermiştir biraz.