Benim icin yazdiysaniz, size kisisel olarak yazayim. Sizinle konusali bayagi uzun bir zaman oldu sanirim ve sizin zaman sorunu vardi diye hatirliyorum. Fiyat ya da islem filan konusmamistik yani. Genel olarak gitar tasarimlarinizi da oldukca begeniyorum. Umarim cnc seri uretime gecersiniz de, benim de edinme imkanim olur modellerinizden.
Yukarida yazdigima da klavyede baskaldirmak degil, musteri olarak gorusmelerim sonucunda geri donus demek daha dogru olur bence.
Canim, seni ben unutmusum vallahi.
Ama sen degilsin sadece. Cok da alinganlasmayin lütfen. Herkes yaziyor, ben de yaziyorum. Senin gibi hergün 7-8 adam var arayan. Kaldi ki sen Strat kopyasi istedin ben de yapmam dedim.
Simdi icinizden bazilari geyik yapiyor diyecekler ama durum aslinda söyle:
Benden gitar alsaniz, sadece gitar almiyorsunuz. Mesela benim kizin gelecek kis icin almam gereken kislik ayakkabisina katkida bulunuyorsunuz. Veya kirami ödememi kolaylastiriyorsunuz. Veya devlete ödemem gereken verginin bir kismini üstleniyorsunuz. Vergi bu arada geliyor, satabileyim veya satamayayim, farketmiyor
😉 Bir de isin bu kismi var. Kacak göcek degiliz.. Yer belli, isim belli, isimiz belli.
Ben mesela tamir/bakim yapmam. Yapan arkadaslar var zaten, onlarin ekmegine neden ortak olmaya calisayim? Elindeki sapa yeni tuse de yapmam. Onu da yapanlar var. Ama en önemlisi kopya yapmam mesela. Cok cok fena iyi dostum olman lazim ki seni kiramayayim, onlarin da sayisi bende.
Evet biz pahaliyiz belki, biraz pahaliyiz ama karsinizda adam var, firma degil. Bize aslinda dehset bir para kazandirmiyorsunuz
😉
Piyasayi bilen bilir... Gitarlar %55 ile gelir, saticiya %25-%30 ile verilir, satici da size satis aninda nakit ödeme de "aman sen cok güzel bir adamsin" yaglamasi ile bir %5 yapar belki. Siz de mutlu olursunuz.
Biraz uyanmak gerek. Bana gelip de sonradan gidip Custom Shop alan arkadaslar bana bahsettiklerinden tamamen farkli gitarlar aldilar mesela. Ben de düsündüm o zaman bana niye bunu anlatmadilar diye. Benim istedigim ücretin de 2-2,5 katini verdiler... Bir de beklediler bir yil.
Eee? Bu ne perhiz ne lahana tursusu?
Biz size gicik degiliz arkadaslar. Derdimiz de bagci dövmek degil beraber üzüm yemek.
Olmaz mi?