Gitarı düzgün bir şekilde boyamak en çok uğraş gerektiren ve en zor işlerden biri. Eski boyayı söküp yeniden boyamak ise aman aman, o zımpara işi bazı gitarlarda insanı hayattan soğutur. Düzgün boyama düzgün ekipman haricinde tecrübe de gerekiyor, kolay değil, işçiliğine fazla para istemeleri bana normal geliyor. Gövdede kırık dökük dolgu denilen şeyler daha basit işler.
850TL'ye bu işi yapıyorlarsa, eğer iyi bir iş çıkıyorsa, çok pahalı değil bence. (haa, ben gitar boyatmak için o kadar para veremem o ayrı) Arabanın bir parçası aynı fiyata boyanıyor ki (parça başı 800tl istediler. Derin anahtar çizikleri ve boya çatlamaları yüzünden baştan sona boyanması gereken parçalar vardı) gitara oranla daha kolay bir iş.
850TL'ye bu işi yapıyorlarsa, eğer iyi bir iş çıkıyorsa, çok pahalı değil bence. (haa, ben gitar boyatmak için o kadar para veremem o ayrı) Arabanın bir parçası aynı fiyata boyanıyor ki (parça başı 800tl istediler. Derin anahtar çizikleri ve boya çatlamaları yüzünden baştan sona boyanması gereken parçalar vardı) gitara oranla daha kolay bir iş.
Son düzenleme: