levantin demiş ki:Kemalcim çağırmıyosun ki gelelim, zaten grup sayısını azaltmışsın!
Albümün çıkış tarihi ile ilgili son bilgiler, sezonu bir takım aksaklıklardan dolayı geçirmiş olduğumuzdan Eylül'ün ilk haftası civarına doğru kesinlik kazanmakta. ("Ne dedin sen?" diyecekseniz diye söylüyorum, o cümle ile çok uğraştım ben).magick demiş ki:arkadaşlar bir zamanlar grubun ismini "mecik ka" olarak okurlardı. Allahıma bin şükür ki bugün Magick diyince Ankara'da ve metal camiasında magic kelimesinin sonunda bir k harfi olduğunu ve okunuşunun gene mecik olduğunu herkes biliyor.... Eeee bu kadar şey bilinirken bir şehir efsanesi haline gelen kasetin de piyasalara sürülmesi lazım... Valla sabırsızlıkla bekliyorum... Hemen 5 tane alacağım-gruba destek.
Sorularıma gelince:
Vallahi biz de 🙂 Dağıtımı yapacak olan biz değil Atlantis olduğundan ayrıntılı bilgi vermem mümkünatsız ancak Atlantis'in doğru bir dağıtım stratejisi izleyeceğinden kuşkumuz yoktur.magick demiş ki:1- Kasetin pazarlanması ve tanıtımı = Özellikle İstanbul da dağıtım kanallarının doğru belirlenmesi ve güzel bir tanıtım yapılması gerekir düşüncesindeyim. Bu konudaki çalışmalarınızı merak ediyorum.
Muratcan'a ulaşabilene aşkolsun...magick demiş ki:2- Muratcancım, sana en son bahar şenliği dvd sini vermiştim. Arayacaktın. Yorumlarını bekliyorum.
Hali hazırda Berkay (Sınıf 64) bize yardımcı oluyor, kendisine müteşekkiriz. Gel gelelim, kısa vadede Magick üyelerinin sayısını kalıcı olarak 4'ten 5'e çıkarmayı düşünmüyoruz.magick demiş ki:3- Çağların yerine Yeni gitarist kim oldu
Çağlar işlerinin yoğunluğundan uğrayamıyordur diye tahmin ediyorum. Kendisi ile bir sonraki telefon görüşmemde seni aramasını sağlamaya çalışırım.magick demiş ki:4- Çağlar vakit bulup bu foruma giriyorsan İstanbulda neden buluşup bişiler yapamadığımızı açıkla bana..
Acilen koy.magick demiş ki:5- Bahar şenliğinde grubun ilk elemanları olarak çekildiğimiz (Ege-Çağlar-Eren-Mehmet-Muratcan) fotoyu buraya koyacağım inşallah. Herkes buradan ulaşsın.. Ama şuanda evde resim... aklıma gelidiği gün hemen koyacağım foruma... itirazı olan varsa söylesin...