Bir üstteki mesajda denmiş... Laf olsun diye alıntı yapıp laf sokmaya çalışmışsın demek ki...zallanzort demiş ki:sava demiş ki:Bence Magick thrash değil abi.
kim dedi thrash diye :? saf mı saf bi eşşek yüküyle heavy metal
DaveMustaine_64 demiş ki:Hehe OzElaziz 2004 yılında ancak "progressive" yapan bi grup patlayabilir diil mi? Mesela "Dream Theater" falan? Zaten onun adı da progressive "METAL" değil! Abi çok komiksin 😀 :taptim bence ben de senin yeni bombalarını merakla bekliyorum...(sen şimdi ben metal demedim "heavy metal" dedim dersin ama birincisi Magick thrash metal yapıyo ikincisi butun metal turleri "heavy metal" adıyla da anılır)
her ne kadar çok az dinleyebilsem de ilgilendik geldik pek bi beğendik (olm levent görmeyeli baya kopmuşun sen yav 😆 ) bi dahaki sefere baştan sona dinlerim artık. hepinize başarılar, basçınıza da geçmiş olsun dileyelim, albümü de bekliyoz çıkar artık bi ara heralde :roll:levantin demiş ki:Bu akşam yine yolcu'dayız. İlgililerin dikkatine 🙂
levantin demiş ki:Bak Onur, bana selam verirsin böyle borçlu çıkarsın. Bascını alırım elinden, hatta seni bile alırım sahneye çıkartırım işte 😛
Şaka bir yana, zor durumumuzda hızır gibi yetişen Burak, Onur ve Asena'ye çok teşekkürler!
alpago demiş ki:albüm için ne kadar bekliycez acep ?