öncelikle hastayım ayağına yatıp katatonia konserine giden mustafa'ya sevgilerimi iletiyorum 😀 şaka bi yana çok geçmiş olsun mustafa, ben teyid ettirdim gerçekten hastaymışsın 😉
valla çok apar topar ama bi o kadar da zevkli bir program oldu. nedjimada gayet sakin bunalım bunalım biramı içiyodum tek başıma, sonra berkay'dan bi telefon abi zordayız çalar mısın? çalmaz mıyım kaç senelik dostlarıma elimden geldiğince yardım ederim tabi... gitarım bile yoktu yanımda onu da ayarladılar (6 telli bas ne pis bişeymiş bu arada saygılar mustafa) geldik çaldık, hatta bikaç şarkıda fonurb abimizle melatonin programlarından da alışık olduğumuz bişeler çaldık, salladık kafaları falan.. gayet dolu dolu ve çok eğlenceli bi program oldu... metale doyduk ohhhh!!!
tabi şimdi eve geldim metalci transformatörümü çıkarıp askıya astım, birazdan da demet akalın dinlicem 🙂) "gel elleri cennet kokan yaaarimm" diye 😀 içtim galba biraz...
beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler...
dipnot: karamelatogicktuşe_64 olduk resmen... karakedi melatonin magick tuşe ve sınıf64 elemanlarıyla, böyle bi sahne zor bulunurdu kaçıranlar adına üzüldüm 😀
dipnot2: programdan önce şanssız bi burun kanama mevzuuyla uğraştım neyse sonra geçti... "show must go on"...