Magick

Ayıp ediyorsun Leventçiğim geyik yapıyorum sadece. Senin rack kutunu taşımak benim için şereftir. 😀. Yardımları asla unutmayız,unutturmayız. Ama bu akşam size kanlı canlı ekipman veriyoruz daha ne 😀. Görüşeceğiz.

zallanzort demiş ki:
sava demiş ki:
Bence Magick thrash değil abi.

kim dedi thrash diye :? saf mı saf bi eşşek yüküyle heavy metal
Bir üstteki mesajda denmiş... Laf olsun diye alıntı yapıp laf sokmaya çalışmışsın demek ki...
DaveMustaine_64 demiş ki:
Hehe OzElaziz 2004 yılında ancak "progressive" yapan bi grup patlayabilir diil mi? Mesela "Dream Theater" falan? Zaten onun adı da progressive "METAL" değil! Abi çok komiksin 😀 :taptim bence ben de senin yeni bombalarını merakla bekliyorum...(sen şimdi ben metal demedim "heavy metal" dedim dersin ama birincisi Magick thrash metal yapıyo ikincisi butun metal turleri "heavy metal" adıyla da anılır)

levantin demiş ki:
Bu akşam yine yolcu'dayız. İlgililerin dikkatine 🙂
her ne kadar çok az dinleyebilsem de ilgilendik geldik pek bi beğendik (olm levent görmeyeli baya kopmuşun sen yav 😆 ) bi dahaki sefere baştan sona dinlerim artık. hepinize başarılar, basçınıza da geçmiş olsun dileyelim, albümü de bekliyoz çıkar artık bi ara heralde :roll:

Ehe ehe. Sonuna kadar kalamasam da(malum toplu taşıma araçları saat limiti) benim için çok güzel bir magick gecesiydi. Kara melatomagick 😀. 1-2 şarkı da olsa güvenip de magick sahnesini bana emanet ettiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Görüşmek üzere. Bu arada Mustafa'ya da geçmiş olsun.

öncelikle hastayım ayağına yatıp katatonia konserine giden mustafa'ya sevgilerimi iletiyorum 😀 şaka bi yana çok geçmiş olsun mustafa, ben teyid ettirdim gerçekten hastaymışsın 😉
valla çok apar topar ama bi o kadar da zevkli bir program oldu. nedjimada gayet sakin bunalım bunalım biramı içiyodum tek başıma, sonra berkay'dan bi telefon abi zordayız çalar mısın? çalmaz mıyım kaç senelik dostlarıma elimden geldiğince yardım ederim tabi... gitarım bile yoktu yanımda onu da ayarladılar (6 telli bas ne pis bişeymiş bu arada saygılar mustafa) geldik çaldık, hatta bikaç şarkıda fonurb abimizle melatonin programlarından da alışık olduğumuz bişeler çaldık, salladık kafaları falan.. gayet dolu dolu ve çok eğlenceli bi program oldu... metale doyduk ohhhh!!!
tabi şimdi eve geldim metalci transformatörümü çıkarıp askıya astım, birazdan da demet akalın dinlicem 🙂) "gel elleri cennet kokan yaaarimm" diye 😀 içtim galba biraz...
beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler...
dipnot: karamelatogicktuşe_64 olduk resmen... karakedi melatonin magick tuşe ve sınıf64 elemanlarıyla, böyle bi sahne zor bulunurdu kaçıranlar adına üzüldüm 😀
dipnot2: programdan önce şanssız bi burun kanama mevzuuyla uğraştım neyse sonra geçti... "show must go on"...

Bak Onur, bana selam verirsin böyle borçlu çıkarsın. Bascını alırım elinden, hatta seni bile alırım sahneye çıkartırım işte 😛

Şaka bir yana, zor durumumuzda hızır gibi yetişen Burak, Onur ve Asena'ye çok teşekkürler!

levantin demiş ki:
Bak Onur, bana selam verirsin böyle borçlu çıkarsın. Bascını alırım elinden, hatta seni bile alırım sahneye çıkartırım işte 😛

Şaka bir yana, zor durumumuzda hızır gibi yetişen Burak, Onur ve Asena'ye çok teşekkürler!

Basçım neyse de beni benim elimden alman derin izler bıraktı bende. Ama gerçek şu ki 72958 kere çaldığım şarkıları uzun süredir bu kadar zevk alarak çalmamıştım. Elimden o kadarı geldi keşke daha fazlasını yapabilseydim. Gerçekten çok mutlu oldum. O Berkay'a da söyleyin Savatage'ın 2. gitarlarını öğrensin artık 😀. Bak bir kere sahneye çıktım beni bir daha çıkartmasın. Tekrar çok çok çok teşekkürler tüm MAGICK elemanlarına ve tekrar "Geçmiş Olsun Mustafa".

ankarocksmallli0.jpg

alpago demiş ki:
albüm için ne kadar bekliycez acep ?

Sanki gidip orjinalini alacaksın Alpago? Bana gelip "Taylan Ayık'ın albümünü yollasana" diyen adamsın. Ben "Orjinalini al" diyince de "Internete o kadar para veriyoruz boşuna mı veriyoruz, indiririm" diyen kim? Nasıl olsa orjinalini almazsın onun için çıkış tarihini ne yapacaksın?

rock statıon festıvalınde merakla beklemedıgım bır gruptu magıck. cunku gerek odtu de gerek saklıkent te adamları defalarca ızlemıslıgım vardı. benım ızledıgım gruplar ıcınde en begendıgım magıck oldu. parcaları album kalıtesınde caldılar. ama bir elemanlarının kendını begenmıs tavırları ben dahıl cevremdekı herkesı rahatsız edıyor. grup ıcın oldukca olumsuz bır yon bu. gene de gerı kalanlara selam olsun dıyorum.

dün rock station da dinleyip coştuğumuz,daire yapıp kendimizden geçtiğimiz ve konserde albümünü aldığım grup.şu bittersweet çok tatlı şarkı.gerçi armoni yapacağız demişsiniz biraz şarkıda ve biraz fazla olmuş ama çok güzel bir şarkı yine de.bu arada albümü imzalaamadım çünkü crossfire'ı en önden izlemek istedim.bi ara sizi bir yerde yakalayıp imzalatmak istiyorum.kolay gelsin.

Albümü ilk defa dün Mehmet Baba'nın elinde gördüm Yolcu'da... Hayırlı olsun sevgili Magick,albümü en yakın zamanda alıp teker teker imzalatacağım hepinize 🙂
Sabırsızlıkla bekliyorum albümü edinmeyi...
Umarım bu albümle beraber sizler için herşey şimdikinden çok daha güzel olur...

Efenim albümünüzde hayırlara vesile olur umarım en yakın zamanda bir adet Magick albümü edineceğim gördüğüm kadarıyla kapak tasarımı müthiş eh haliyle parçalarda öyledir🙂Başarılarınızın devamını dilerim.....

Geri