Magick

Evet, sonunda albüm çıktı!

Dün gelen-gelemeyen destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Bugün yine Saklıkent'te olacağız. Orada görüşmek üzere.

Dün herşey çok güzeldi...zaten bri sizinle başladık crosffire'la bitirdik...Albümünüz hayırlı olsun...nice albümlere inşallah... 🙂

Albüm süper dinlenmesi gerekir!Vokal harika davulda kalite gitarlara laf yok!

Çok beyendim!Ben Mortal Eyes 'i dinlemiştim daha önce çok hoşuma gitmişti çaldığınız için teşekkürler...

Daha nice Rock Stationlara ve Organizasyonlara.

Bu arada Grupta FRPci bir hava var.Hadi hayırlısı.🙂

Öncelikle Albümünüz hayırlı olsun....
Megadeth i bu kadar güzel yorumlayabilen bir grup daha önce izlememiştim inanın ki. Onun içinde ayrıca tebrik etmek isterim
BLACK TOOTH

Levo albümünüz hayırlı olsun, umarım 2. 3. 4. falan da çıkar. Tasarımıda kayıtlarıda çok kaliteli olmuş. Kıskandım. Bide pazar bulamadım sizi, kaybolmayın mustafaya ve sana imzalatmak istiyorum.

Öncelikle albüm hayırlı olsun, festivalde kaptık biz de. Şöyle iyice bir dinleyeyim de yazayım hatta.

Festivale gelince... Cumartesi'nin en iyi gruplarından birisi de Magick'ti. Grup olarak sahnede çok iyiydiniz, özellikle Berkay'ın getirdiği bir hareketlilik vardı. Güzeldi yani. 😆 Tebrik ederiz.

Nice albümlere...

Teşekkürler güzel yorumlar için.

Şu an albüm Hayri'de var. Dağıtım dün başlamış olmalı, diğer satış noktalarına da bu hafta içinde ulaşacaktır.

arkadaşlar ozel sohbetleri forumdan yapmayalım . . .

bu arada album cıktıysa sizi turkrock kısmına tasıyalım,yada ne zaman cıkacak bu bandrollu album ?

kolay gelsin . . .

Teşekkürler Jan...

Magick - Stained Glass albümü Cumartesi günü Atlantis Müzik etiketiyle çıktı (Bandrollu yani 🙂)

Şu an için bildiğim kadarıyla Ankara'da Hayri Plak'ta ve Engürü Pasajının alt katında yeniden açılan Rock Store'da var. Istanbul'daki satış noktalarını net olarak bilmiyorum ama eminim ki Atlantis Müzik'te vardır. Bu hafta içinde dağıtımın gerçekleşeği söylendi bana.

😆 Crossfire-Aggression Treaty'nin çıktığı dönem biz de İstanbul'da, özellikle de firmanın kendi dükkanında olacağını sanıyorduk ama İstanbullu arkadaşlar bile fan kulüpten almışlardı albümleri.

Umarım aynı duyarsızlığı, ilgizisliği ve amatörlüğü Stained Glass için de gerçekleştirmez Atlantis Müzik.

Albümünüz hayırlı olsun,uzun bir beklemenin ardından dinleyebileceğiz en sonunda. En yakın zamanda gidip alacağım.
Kolay gelsin. Başarılar dilerim.
Sevgiler..

Sonunda be güzel kardeşlerim. Sizleri de burada gördük ya daha ne isteriz. Albümü en yakın zamanda edineceğim ve gelip size imzalatacağım. İnşallah her şey umut ettiğiniz, beklediğiniz gibi olur. Başarılar, yolunuz açık, aydınlık olsun. 😀

Geri