Magick

Hey gidi günler hey! Kadroyu tanıtayım:
Soldan Sağa - Muratcan Akçay (Davul, 1999 -), Eren Ayıntap (Gitar, 1999 - 2001), Çağlar Sönmez (Gitar 1999 - 2005), Mehmet Nalbantoğlu (Vokal, 1999 -), Ege Yıldızoğlu (Bas, 1999 - 2000)

Eskiden bu adamları izleyip gaza gelirdik. Şimdi Adamlar nerdeyse bize rakip grup kuracak 🙂

Bu arada, soranlar için söyleyeyim,

Bu akşam (31/08/2006) Yolcuda çalıyoruz. Bir aksilik olmazsa da bundan sonra perşembeleri sürekli olarak Yolcu'da çalıyor olacağız.

Sevgili Levent, O adamlar da şimdi seni izleyip gaza geliyorlar🙂 Devir teslimi senin gibi süper gitaristle yaptığım için gururluyum.... Yolcudaki programda başarılar dilerim ve kalıcı olması temenni ederim.

Beyler dün süper bi gece yaşattınız,ellerinize sağlık-Mehmet Beyinde ağzına 🙂
İlk defa izledim ve çok beğendim artık bir sonraki programda tekrar yerlerimizi alırız...
Tebrikler

alpago demiş ki:
Mutilated demiş ki:
Malesef 🙂

İki hafta sonra 😉 31 Eylül itibarı ile.

Sevgiler...

31 Eylülden itibaren programınız mı var yanlış anlamadıysam?Hangi gün hangi satlerde ve nerde acaba?
levantin demiş ki:
.......

Bu arada, soranlar için söyleyeyim,

Bu akşam (31/08/2006) Yolcuda çalıyoruz. Bir aksilik olmazsa da bundan sonra perşembeleri sürekli olarak Yolcu'da çalıyor olacağız.

Gerçekten çok güzel bir geceydi. 2. gitar(berkay 😀) gelince bestelerle birlikte çok daha fazla eğleneceğimiz kesin. Bar programınızın uzun ömürlü olması dileğiyle. Bu arada ne güzel oldu değil mi arkadaşlar. Yolcu'yu kapattık metalciler olarak. Melatonin, Magick, Karakedi...

fonurb demiş ki:
Bu arada ne güzel oldu değil mi arkadaşlar. Yolcu'yu kapattık metalciler olarak. Melatonin, Magick, Karakedi...

abi öyle kapattık falan gibi kelimeler kullanma lütfen biliyosun daha önce gerçekleşen bazı lafların olmuştu.... 😀 😀
zaten hem magick hem melatonin aman diyim, nazar boncuğu falan asalım yolcuya 🙂

dün gece cidden çok iyiydi, koskoca magick'i bar programında izlemek şımarttı beni 😀 ayrıca turbo lover ne de güzel bir seçim olmuş...

yine görüşmek üzere...

Geri