sağol!!! 🙂Rookie demiş ki:grup adına hasta oldum menemen 🙂 hepinize başarılar
sağol!!! 🙂Rookie demiş ki:grup adına hasta oldum menemen 🙂 hepinize başarılar
burak kuusura bakma gelemedim NİCE MUTLU YILLARA!! 🙂 SON SAATE DENK GELDİM KİMSECİKLER KALMAMIŞTI!mystical_b demiş ki:Serkancım saolasın hiç bir isteğimizi geri çevirmedin güzel bi geceydi ii eğlendik.Umarım herşey gönlünüzce olur sizden bi istek yapayım guns'n roses dont cry veya knock'n heavins door olabilir.Cuma doğum günümde felixteyim beklerim tüm man a mani 😆 😆
keşkeeeeeeeee :roll:man-a-man demiş ki:keşke birazdaha dursaydın starsailordan 5 parçamız var işallah başka sefee 🙂
bakalım istek parçanı değerlendirmek iiçin elimden geleni yaparım!!depega demiş ki:keşkeeeeeeeee :roll:man-a-man demiş ki:keşke birazdaha dursaydın starsailordan 5 parçamız var işallah başka sefee 🙂
bu ne hız? 😆 maşallah!man-a-man demiş ki:bazı arkadaşlarımız bi kaç istekte bulunmuştu sanırım artık hazır!! 🙂
aslında dooru 😆BaRnY demiş ki:yakında satarsailor komasına girmekle beraber starsailor coverları calan dunyadaki tek grup olma yolunda emın adımlarla ilerliyoruz...🙂saka bi yane memnuniyetinizi dostlarııza istek ve sikayetinizi bize bildiriniz...man a man sirketler grubu
_________________ 🙂
teşekkkür ederim arkadaşım desteğinizle ilerleiz anca herzamn bekleriz!!tomoe-hotaru demiş ki:izmir'de dinlemekten zevk aldığım nadir gruplardansınız. hep böyle kalın. tebrik ederim 😉
tomoe-hotaru demiş ki:izmir'de dinlemekten zevk aldığım nadir gruplardansınız. hep böyle kalın. tebrik ederim 😉
sağol kardeşim herzaman bekleriz bugün yanınızdayım ok! kolay geleeeeferman_vocal demiş ki:heyyyy man-a-man dün gece yine perçinledik sahnemizi,dostluğumuzu...öpüyorum ve akşama bekliyorum Dungeon'a..ferman'dan selam ola!