evet arkadaşım cumartesi akşamları kancayla beraber program DEvam ediyor beklerizz!!!IceAge22 demiş ki:Etap programları devammı arkadaşlar uğrayalım biara?
sağolll arkadaşım yada abicim!! yaşlarımıza neden bukadar takıldı anlamadım görüldüğünden daha büyük olduğumz kesin ama 🙂21 ve üstü ..... yabancı parçalar gerçekten bu sorun insanlar ne dinleyeceğini ve istediğini bilmiyor bide neden illede yabancı fazla olmak zorunda zaten programın başında 13 tane yabancı parça var ama kimse bunu görmüyooo programın akışıda neyi gerektriyosa onu uyguluyoruzz.... neyse yinede sağol....pijam demiş ki:geçler bugün msj attım ama bi sorun vardı sanırıım netee gelmemiş!! gençler yaşınız kaç bilmiyorum ama gerçekten başarılısınızz bide yabncı parçaları çoğaltsanızz başarılar kolay gelsin he bide yaşlar kaç sorim merak ettim şirin çocuklarsınız!!!
hımmm hatırlayamadım ama bakıcam ! bi dinleyelimdepega demiş ki:R.E.M _I'LL TAKE THE RAİN!
extazimen demiş ki:felixin diğer grubu man-a-man sizleri 2kere dinleme fırsatım oldu eğlenceli bir grupsunuz başarılardilerimm!!!
sağol arkadaşımm yine bekleriz!!extazimen demiş ki:felixin diğer grubu man-a-man sizleri 2kere dinleme fırsatım oldu eğlenceli bir grupsunuz başarılardilerimm!!!
teşekkür ederim arkadaşım siizin isminizde direk alkolü hatırlattı bana 🙂 kolaygelsin başarılar izmire bekleriz haberimiz olsun! 🙂nightbird demiş ki:slm arkadaşlar.grubunuzun ismi güzel 🙂 Bizde Yeni Rock-ı olarak başarılar dileriz.umarım izmire geldiğimizde tanışma imkanımız olur 😉 görüşmek üzere..
man-a-man demiş ki:teşekkür ederim arkadaşım siizin isminizde direk alkolü hatırlattı bana 🙂 kolaygelsin başarılar izmire bekleriz haberimiz olsun! 🙂nightbird demiş ki:slm arkadaşlar.grubunuzun ismi güzel 🙂 Bizde Yeni Rock-ı olarak başarılar dileriz.umarım izmire geldiğimizde tanışma imkanımız olur 😉 görüşmek üzere..