reca eder basarılarınızın devamını dılerız arkadaslar 😉 😀erdinckavi demiş ki:bize puntadaki yrdımlarından dolayı man-a man grubuna,özellikle serkan ve barana özellikle teşekkür ederim kendi adıma ve cash grubu adına:saygılar🙂
teşekkür ederiz herzaman bekleriz 🙂 :roll:brdn demiş ki:çarşamba ve cumartesi gecelerinin vazgeçilmezii man_a_man😀süpersinizzz özellikleeeeeee...
sağolasın kardeşimuzun zamandır gelemiyorumm en kısa zamanda yanınzdayım!! başarılar!iLLegalDAvul demiş ki:kardeşlerime sevgiler saygılar basarılar..man a man dinleyin her derde deva=)
Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
görüsmek üzere müzikdaslar🙂)
e bız gelelım magazaya 😆Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
görüsmek üzere müzikdaslar🙂)
güzel çaldınız ama!!!BaRnY demiş ki:hayatım kaydıı ..çal çal bitmiyo kaç saat çaldık bız oyle ya!!!!!
yok canım okadarda abartmayalım 🙂 😳 cuma gerçekten iyiydi bu akşam biraz rahatsızdım çarşamba telefisini yaparız 🙂hicran demiş ki:ayrıca "yellow" için çok teşekkürler😉benim kuzen de çok beğendi sizi🙂)))
serkan'a not:sen sussan onu bile dinlicez artık🙂)
sesin kısılmış kime ne yaa!!anlar senin hayranlar....
herzaman bekleriz kardeşim! bende sizi dinledim mi hatırlayamadım ama bidahaki sefere söz !başarılarBLaCK_MaGiC86 demiş ki:arkadaşlar başarılar diliyorum, biz de puntada haftasonları gündüz matinseinde (nasıl bi tabirse) çalıyoruz, artık bigün akşam eve gitmeyip sizi dinlemek farz oldu sanırım 🙂 kolay gelsin...