teşekkürler... bu sözü hatırlatırım ona göre yalnız 🙂 🙂 🙂 kolay gelsin...
ok bakalım yetişmem gerek ama🙂BLaCK_MaGiC86 demiş ki:teşekkürler... bu sözü hatırlatırım ona göre yalnız 🙂 🙂 🙂 kolay gelsin...
man-a-man demiş ki:ok bakalım yetişmem gerek ama🙂BLaCK_MaGiC86 demiş ki:teşekkürler... bu sözü hatırlatırım ona göre yalnız 🙂 🙂 🙂 kolay gelsin...
haklısın ama ınsanlar bılmedıgı sarkılara eslık etmıyor malesef o yuzden pıyasa calmak zorunda kalıyoruz..tesekkurlerduygussss demiş ki:Güzel grup güzel repertuar ama biraz piyasa sanki. Başarılar yolunuz açık olsun
teşekkür ederim arkadaşım ! malesef repertuar konusunda elimzden geleni yapıyoruz fakaat bizi piyasa yapan çoğunluğu sağlayan seyirciler 🙁duygussss demiş ki:Güzel grup güzel repertuar ama biraz piyasa sanki. Başarılar yolunuz açık olsun
en kısa zamanda hatta bu hafta geliyoo 🙂brdn demiş ki:bu arada yeni parça sözü vermiştinizz,yapacakmısınızz!!u2 istiyoruzz
man-a-man demiş ki:Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
görüsmek üzere müzikdaslar🙂)
buyur gel komşu! 😆
hehe gelelım valla sizde rocky 4 sapkası varmı 😆Fuck-The-System demiş ki:man-a-man demiş ki:Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
buyur gel komşu! 😆
gelecem gelecem ittirip kaktiriyorum az kaldi 😀
bak aslinda kardesimin söyledigi daha mantikli gibi buyrun siz gelin magazaya 😀
yaw bu magaza hangisi!!!! :roll:BaRnY demiş ki:hehe gelelım valla sizde rocky 4 sapkası varmı 😆Fuck-The-System demiş ki:man-a-man demiş ki:Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
buyur gel komşu! 😆
DOÐRU BOŞ İŞLER !BaRnY demiş ki:boş işler bu işler 😀
man-a-man demiş ki:yaw bu magaza hangisi!!!! :roll:BaRnY demiş ki:hehe gelelım valla sizde rocky 4 sapkası varmı 😆Fuck-The-System demiş ki:man-a-man demiş ki:Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
buyur gel komşu! 😆
bi kahve içmeye gelelim ozaaman sendense ama!!! 8) 😆Fuck-The-System demiş ki:man-a-man demiş ki:yaw bu magaza hangisi!!!! :roll:BaRnY demiş ki:hehe gelelım valla sizde rocky 4 sapkası varmı 😆Fuck-The-System demiş ki:man-a-man demiş ki:Fuck-The-System demiş ki:Abi bu adamlar calistigim magazanin tam karsisinda Punta barda caliyolar fakat bir kere gidip izleyemedim a*ina k*yim 🙁
buyur gel komşu! 😆
Abi kocaman bi ambar varya hani puntanin karsisinda onun yanindada göt kadar bi magaza var tam puntanin karsisinda hatta tipsiz bi hatun var simdi satis danismanligi yapiyor ha orasi iste 😆 ama ben simdi orda degilim el degisti iflastan magaza cafe cookie' ye beklerim ama bak hem falda baktirtirim sana 😆 😆 😆 😆 😆 😆
bu arada rocky sapkasi taze bitmis olur hep orda 😆 😆
görüsmek üzere (fali unutma hee bak gelecekten bile haber veriyor müneccim 😆 😆 )