napalım be kardesım..hersey için hepinize sonsuz tesekkurler.hatalarım olduysa affola 🙁 🙁man-a-man demiş ki:nerden çıktı bu kadar ani askerlik ne yapıcağımı ne diğcemi şaşırdım!! senn yerin arkadaşlığın nasıl doldurulcak şimdi baran! 😢
BaRnY demiş ki:bu hafta son programım askerlik gorevimi yapıcam 15 ay yokum.herkese sevgiler
cok tesekkur ederim.5 ocak itibari ile askerim.çirkefe cok sevgiler selamlar 🙁nonsleeper demiş ki:BaRnY demiş ki:bu hafta son programım askerlik gorevimi yapıcam 15 ay yokum.herkese sevgiler
özlettin kendini genç, hallet şu askerliği bekliyoruz, kolay gelsin herkese
cok tesekkur ederim.kancaya sevgiler saygılar.gorusmek uzere 😢yico demiş ki:hayırlı olsun kardeş çabucak git çabucak gel
daha gitmedi de gitmesinde yaa 🙁 alışması zor olcak ! 😢LiVa__ demiş ki:aaa baran askeremi gittii..hayırlı teskereler barancımm umarım iyi biyerlerdesindir keyfin rahatın iyidirr..
livanın selamı var de,göremiyorum, sitedende çıkmış(kpden),öptüğümü söyle ne bilyiim kendine iyi baksın🙁(ne zaman gidiyoki?man-a-man demiş ki:daha gitmedi de gitmesinde yaa 🙁 alışması zor olcak ! 😢LiVa__ demiş ki:aaa baran askeremi gittii..hayırlı teskereler barancımm umarım iyi biyerlerdesindir keyfin rahatın iyidirr..
bayramın 3gününden sonra yok sanırım üzüldük vala illegal grubundan levent bizlerle olcak bundan sonra hayırlısıyla bakalım! 8)LiVa__ demiş ki:livanın selamı var de,göremiyorum, sitedende çıkmış(kpden),öptüğümü söyle ne bilyiim kendine iyi baksın🙁(ne zaman gidiyoki?man-a-man demiş ki:daha gitmedi de gitmesinde yaa 🙁 alışması zor olcak ! 😢LiVa__ demiş ki:aaa baran askeremi gittii..hayırlı teskereler barancımm umarım iyi biyerlerdesindir keyfin rahatın iyidirr..
teşekkür ederiz herzaan bekleriz tam yeni parçalarla yılbaşına giricektik aksadı bakalım neler olcak yılbaşındada bekleriz!! sabaha kadar alkolll!! 🙂 8) 😀vento demiş ki:süpersiniz valla abi ama nerden çıktıki bu askerlik şimdi ee o zaman bu hafta sonuda puntaaa 😉 böle devam edin tamammı