Satılık Manyetik & Analog Pedallar & Power Supply

Takasa
Kapalı
Fiyat
1
Para Birimi
TL
  • DemonFx Zendrive: Aşırı beğendiğim bir pedal. Zendrive arayanlar için inanılmaz alternatif. Joyo Taichi ya da Mooer Rumble ile karşılaştırmayınız. Zaten Mooer Rumble'ın Zendrive ile alakası yok. Robben Ford tarzı low to high gain bir pedal. Sıfır kondisyonda, kutulu. 1250 TL
  • TC Electronics Mini Flashback Delay: Kutulu ve temiz durumda. 2000 TL
  • Caline Power Supply: Toplu izole, 7x 9v100mah, 1x 9v500mah, 1x 12v100mah, 1x, 18v100mah toplamda 10 adet adaptör giriş mevcut. 1850 TL
  • Ammon Looper: 10 dakika kayıt alan bir looper pedalı vergiden önce yurtdışından almıştım. 850 TL
  • Joyo 6 band EQ: MXR 6 band klonu, sıfır knodisyonda. 850 TL
  • Joyo Noise Gate: Gstring klonu, sıfır kondisyonda. 850 TL
  • Boss Noise Gate: Zuhal'den sıfır almıştım. 2600 TL
  • EMP 3-channel High Gain Preamp: Yerli üretici EMP Sound'un 3 kanallı lambalı high gain preampı, forumda incelemesini yazmıştım. 10.000 TL
  • Duncan Designed Single SC101N: Seymour Duncan’ın kalite standartları ve belirttiği özelliklerle Kore’de üretilen single manyetik. Neck ve mid uyumlu. 1000 TL
  • Duncan Designed Humbucker: Modeli hatırlamıyorum ama Seymour Duncan'ın SH-4/JB'ye denk gelen modeli. 1500 TL
Yurtiçi kargoda indirim yaptırarak gönderebilirim. Fiyatlar kısa süre için geçerli nakit ihtiyacı sebebiyle satıyorum, takas yok. Aciliyet geçince ilanı her an kapatabilirim. Zaten bir çoğuna yarısından daha düşük bir fiyat yazdım.

Geri