Marshall DSL5CR

Dls5cr nin en büyük eskisi 10 inç speaker. O dediğiniz koyumsu boxy his speakerdan geliyor. Lamba modu gereksiz masraf olabilir. Dsl5cr yi satıp 12 inç speakerlı dsl20cr almak çok daha mantıklı bir çözüm olabilir.
vallahi biraz ev ortamı diye birazda finansal durumdan biraz zorlayarak aldım. Bakalım beni tatmin edebilir. Çünkü çok keskin tiz ton da sevmiyorum. Azıcık daha dengelesin, kumumsu tonu gidersin yeter. chatcpt ve gemini vs falan soruyorum. yine bi nebze istediğm tona yaklaşabileceğim tiyolarını alıyorum. Teşekkürler

Ben çok çok uzun zamandır kullanıyorum. Evde müstakil değil. Düşük güçte gain kanalında volume 10 gibi f tutup drive ilk çeyrek, orta, son çeyrek ve full olarak kullanıp güzel tonlar aldım. Tabi oynayacaksın üzerinde eko katıyla da her evde farklı olabiliyor. Pedal ile çok iyi anlaşıyor. Sonra yanına 12' ingiliz üretimi hoporlörü olan bir v30 kabin aldım. Son beş yıldır onda kullanıyorum. Sonra lambalarını değiştirdi kaliteli lambalar aldım. Evladiyelik bir alet. Gibson , fender jackson dostu. Hepsinde farklı ton alırsın.

Geri