emirizmir demiş ki:Ben de bu aleti düşünüyorum ama almayı düşündüğün birşey hakkında birkaç kişi kötü yorum yazınca soğuyorsun.Amfi üretmeyen bir firmanın distortion pedalını almak ne kadar doğru diyorum(boss için)Ama dod yjm 308 in başarısı fikrimi değiştiriyor.
ChatKing demiş ki:@psionic aynı pedalı kullanıyorum.. Distortion ve overdrive tonlarından biri JCM900, diğeri de JCM800'e mi ait neydi.. Ama inan hiç hatırlamıyorum.. İki profesyonel amfiye ait olduğunu biliyorum ama modellerini bilmiyorum 😳
KaRaBaSH demiş ki:emirizmir demiş ki:Ben de bu aleti düşünüyorum ama almayı düşündüğün birşey hakkında birkaç kişi kötü yorum yazınca soğuyorsun.Amfi üretmeyen bir firmanın distortion pedalını almak ne kadar doğru diyorum(boss için)Ama dod yjm 308 in başarısı fikrimi değiştiriyor.
roland cube 30.cube15. micro cube. aynı firmanın amfileri işte..
rocker_hawk demiş ki:Highway strata uygun bir dist pedalı almak istiyorum(Metallica, Kurban, nirvana vs...) Overdrive ve distortionı ikisi de iyi olmalı..Jackhammer alacaktım fakat yorumlarınız olumsuz..Peki ne tavsiye edersiniz?