Re: Jackhammer
İki pedalı da dene.Jh1 in Marshall amfilerde daha iyi performasn gösterdiği söylenmesinin yanında ton olarak overdrive ın mgden biraz iyi olduğu dist tonunun ise mg ye benzdediğini çalanlar söylüyor.
Fakat metalzone alırsan daha farklı bir tonun olur.Ama daha iyidir diyemiyorum.Çünkü ne Marshall mg nede metal zone denedim.
burak631 demiş ki:Bende Cort Evl X-4 İle Marshall Mg30dfx Var Benim Müzik Anlayışım Ve Dinledigim Müzik türleri Bunlar (Duman,kurban,Hayko,şebnem ferah,nirvan,red hot chilli pappers,[Ajdar😀],Metallica,Lamb Of God System V.b Öyle Gidiypr Sizce Ben Sert Dist. OLan Bir Pedal Mı Almalıyım Yoqsa Hafif Dist. yani Şunu söylüyorum: Marshall JackHammer mı? Boss Metal zone mu? Şimdiden Tşekkürler
İki pedalı da dene.Jh1 in Marshall amfilerde daha iyi performasn gösterdiği söylenmesinin yanında ton olarak overdrive ın mgden biraz iyi olduğu dist tonunun ise mg ye benzdediğini çalanlar söylüyor.
Fakat metalzone alırsan daha farklı bir tonun olur.Ama daha iyidir diyemiyorum.Çünkü ne Marshall mg nede metal zone denedim.