psychedelic_starship demiş ki:
Vidi vidi yapma Marksizm hakkında adam gibi bir şey biliyorsan konuş bilmiyorsan da sus meşgul etme başlığı kendinle ve GS ile ilgili konuşup konuşturup beni de milleti de kastırdın burada.
Benim yazdığım 2 satır yorum sen git ona kompozisyon gibi cevap yaz konuyu dağıtan kim acaba?ben tartışmayı bitirmeye çalıştıkça sen geyiğe sarıyorsun.
Bunun için başka forum bölümleri mevcut. Ben GS ile ilgili başlığa girip marksizm den anarşizm den bahsedip Roma feodalizmi ve savaş ekonomisiyle spor taraftarlığı, fanatikliğinin gelişimi arasında bağ kuruyor muyum her şeyin yeri ayrı.
Bencede ayrı zaten bende ayrı tuttuğumu söylüyorum.örnek ortamı biraz hafifletti falan demişim ilk mesajda yani o örnekle birazda senin gibilerin tartışmaları ne kadar abarttığını fikileri geçip kişisel hakaretlere başladğını göstermek istedim(böyle bir görüş bile olsa saygı duyacaksın)...Tabi sen GS falan görünce bodoslama daldın ne alakası var diye...
Sırf savunmadasın ben öyle değilim böyle değilim şöyleyim Banane kardeş nasıl isen öyle ol
Onları senin sözlerin üzerine söyledim.Durup duruken kendimden bahsedecek değilim.Yanlış tespitlerini düzeltmek zorunda kaldım
yerine göre konuş saçmalama o zaman önüne gelen yerde.
Cevabını vermişitm.
Seveni varmış mış da atlayamazmış ay sevsinler. Ben mi dedim git camdan atla diye kendin saçmalayıp sonra da aynı saçmalıktan hareketle kendini savunuyorsun.
Evet sen dedin hafıza kaybı var galiba..Çocukken ateşli hastalık falan mı geçirdin?Beyinde hasar var gibi
Her yerde var seri üretimden çıkıyor senin gibiler böyle ucuz laflarla genellememe lüzum yok genelsin zaten.
Demogoji yaparak beni köşeye mi sıkıştırmaya çalışıyorsun..Çabala çabal belki olur
Önüne gelen de bir bok bilmeden tesadüf ü kuantum u Marksizm i Anarşizm i eleştirir. Fanatik gazetesinden okuyup görmüşlerdir bu kavramları da bir tek satır arasında.
Birşey bilmediğimi nerden biliyorsun?Burada bu konuyla ilgili bilgimi belli edecek bir yorumum yok.Marksist düşünce biçiminin doğru olmadığını düşündüğümden başka bir anlam çıkaramazsın mesajlarımdan.Yİne yanlış tespitler artık düzeltmeye çalışmayacağım.Anlamıyorsun çünkü.bununla ilgili güzel bir atasözümüzde var ama o biraz hakarete girer.
Futbol yorumcusunun Sosyolog sayılıp, Emre Kongar ı komünist diye yaftalayan cahil halk dan ne beklersin al bir tane daha.
Ben hiçbir spor yorumcusunu sosyolog saymıyorum.Ayrıca Emre Kongar'ada asla komünist falan demem,inannçlara ve islam'a saygı duyan bir kişi yani senin gibi değil..
GS holigan ı işçi sınuıfı ve Marksizm hakkında konuştu. Çok bilgilendik bizde bravo GS mış.
Holigan olmadığımı söylemiştim.Anlama konusunda bazı sıkıntılar çekiyorsun galiba
Bir de hala bana diyor konuyu başka yöne çektin diye
Evet konunun içine ettin...Benim konuya zarar verdiğimi söyledin ama sen daha beter duruma getirdin
yaw işleri güçleri "çevir kazı yanmasın" ahlakı neymiş kitap mış din miş sonra. Üstüne üstlük bununla da gelmiş taraftar sloganıyla Marksizm hakkında konuşup bi de zeytinyağı gibi üste çıkmalar ooof oooff.
Haklı olduğum her konuda üste çıkarım,inmemde.Bence sen çevir kazı yanmasın...İstersen bu karşılıklı tartışmayı sabaha kadar sürdürelim ama konuya yazık olur sen bilirsin