Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

valla destek veren herkese çok teşekkürler
insanın hevesinin kaçtığı bu gibi günlerde böyle şeyler duymak inanın çok güzel. inşallah ileride daha iyi şartlarda çalarız.

wastelander demiş ki:
thyrenia demiş ki:
ben maalesef gelemedim konsere ama başkanım sinir stres yapmasın🙂 olur böyle aksilikler...konserde bi zamanlama hatası olduğu açık!
walla dağıtacam ben böyle topluluğu :evil: şaka şaka 😛 artık bar programını doldurursunuz(ben böyle diyorum da bar programı işi patlarsa acaip g.t olacam 😆 ) Diğer mesajlara cevap yazayım topluca : desteğiniz için sağolun, daha güzel gecelerde görüşmek üzere diyorum :!: Umarım bu salı görüşürüz :arrow: Ali'nin de dediği gibi METAL UP YOUR ASS!!! 😆

topluluğun gidişatından ben ümidi kesmek üzereyim o ayrı :? ama kendi adıma söz veriyorum:ben gelicem programa!yönetmeliğe böyle bi şart koymayı öneriyorum başkanım! 😆 yalnız baştan söyleyeyim,bu salı değil sonraki salılar...zira sınavlarım var.malumunuz,öğrencilik zor zanaat... 😉

sayın fotogrock arkadsıma ö.m attım ama farketmedi sanırım tekrarlayayım buradan da melatoninin çektigin fotografları bana yollayabilir misin?

melatonin'in elimde bulunan şarkısını (time after time -- nightmare ) dinlettigim arkdaşlarımın hepsi çok begendi...tabi arsında reaksiyon farklılıkları oldu ama neyse...arkasından burada yayınlanmış olan playlist'i de gösterdim ki biraz daha fikir sahipleri olsun diye...hepsi daha da gaza geldi bu listeyi görünce ancak, hepsi de anlaşmış gibi (ki hepsine farklı zamanlarda dinlettim) tek bir soru sordular bu durumda bende tıkandım çareyi size başvurmak da buldum...sordukları soru : ''neden sadece ingilizce müzik yapıyorlar?kendi besteleri dahil neden ingilizce?türkçe hiç mi takılmıyorlar?'' diye...bende bilmedigim için o konuda da birşey diyemedim sizin diger bestelerde türkçe şarkı var mı hiç? açıkçası bende merak ettim bu durumu...

phicoz demiş ki:
sayın fotogrock arkadsıma ö.m attım ama farketmedi sanırım tekrarlayayım buradan da melatoninin çektigin fotografları bana yollayabilir misin?

Abdurrahman Abi Turkrock'a çok sık uğramıyor bunun için özel mesajlarını görmemiş olabilir. Fakat kendi sitesine girip oradan iletişim kurarsan daha rahat olur senin için. Ki site adresi de imzasında var 😉

phicoz demiş ki:
melatonin'in elimde bulunan şarkısını (time after time -- nightmare ) dinlettigim arkdaşlarımın hepsi çok begendi...tabi arsında reaksiyon farklılıkları oldu ama neyse...arkasından burada yayınlanmış olan playlist'i de gösterdim ki biraz daha fikir sahipleri olsun diye...hepsi daha da gaza geldi bu listeyi görünce ancak, hepsi de anlaşmış gibi (ki hepsine farklı zamanlarda dinlettim) tek bir soru sordular bu durumda bende tıkandım çareyi size başvurmak da buldum...sordukları soru : ''neden sadece ingilizce müzik yapıyorlar?kendi besteleri dahil neden ingilizce?türkçe hiç mi takılmıyorlar?'' diye...bende bilmedigim için o konuda da birşey diyemedim sizin diger bestelerde türkçe şarkı var mı hiç? açıkçası bende merak ettim bu durumu...
Grup içerisinde şarkı sözlerini gruba dahil olduğum günden beri ben yazıyorum ve bu konuda oldukça özgür bırakılıyorum. Böyle olunca nasıl kolayıma geliyosa, içimden ne geliyosa öyle yazıyorum, açıkçası İngilizce yazmak bana Türkçe yazmaktan daha kolay geliyo. Bunun herhangi bir kararla, Türkçe'yi aşağılamakla vb. ilgisi yok. Tamamen içimden nasıl geliyosa öyle. Melatonin şarkıları Türkçe olmaz diye bir kural yok yani.

phicoz demiş ki:
Grup içerisinde şarkı sözlerini gruba dahil olduğum günden beri ben yazıyorum ve bu konuda oldukça özgür bırakılıyorum. Böyle olunca nasıl kolayıma geliyosa, içimden ne geliyosa öyle yazıyorum, açıkçası İngilizce yazmak bana Türkçe yazmaktan daha kolay geliyo. Bunun herhangi bir kararla, Türkçe'yi aşağılamakla vb. ilgisi yok. Tamamen içimden nasıl geliyosa öyle. Melatonin şarkıları Türkçe olmaz diye bir kural yok yani.

öncelikle cevap için teşekkürler...bu soruyu yöneltirken türkçeyi aşagılamak tarzında sormamıştım zaten...sordular bende ehline direk size sormayı daha uygun gördüm kendimden birşey sallamaktansa kayangından alayım dedim haberi...cd beklemekteyim hala bu arada...

Gökhancım Ankara'ya bu akşam geldim.Bir iki gün içinde CD'yi toparlamaya çalışacam ve yollayacam sana. Bu arada Yolcu'daki program günümüz Salı'dan Pazar'a alınmıştır. Bu Pazar RockStation'a denk geldiğinden program olmaz büyük ihtimalle.Gelişmeleri buradan duyuracağım.
PS : Üç tane aynı mesajdan yolladım benden kaynaklanmayan sebeplerle ve nasıl silindiği hakkında bir fikrim yok.
PS 2 : Ben de zaten aşağıladın demedim, herkese yönelik genel bir cevap vermeye çalıştım Türkçe konusunda.Yanlış anlaşılma olmasın 😉
Bu Ps'ler de playstation gibi oldu yaw 😆 yakında üç'ü çıkıyo 😆

evet bu cd'yi dört gözle bekliyorum umarım güzel olacak... :zipla ya benim aklıma sürekli birşeyler gelip duruyor :fikrimvar ya neyse olmadı ben bi ara ankara'ya kaçıp geleyim birkaç günlügüne bari :cigara hem melatonin eşliginde biraz boyun agrıtırız :metal geçen geldigimde köşeye pusmuş tek basıma çok garip duruyodum :twisted:

Ankara'da geçecek son günlerimde 😢 (biraz duygusallık yaptım),melatonini izlemeden gidersem çok kötü olurdum.İnşallah bu pazar rock station ve sizle hadbang ve bira keyfini son kez yaşarım...

metalgamer demiş ki:
Ankara'da geçecek son günlerimde 😢 (biraz duygusallık yaptım),melatonini izlemeden gidersem çok kötü olurdum.İnşallah bu pazar rock station ve sizle hadbang ve bira keyfini son kez yaşarım...

nasıl yani bu habere gerçekten çok üzüldüm, yahu sen bizim sahnemizi önünün neşesiydin, sen gidersen biz nası motörhead çalarız 🙁

Yarın akşam (salı) Yolcu'dayız ve perşembe ODTÜ Metal Günlerindeyiz. MEtal GÜnleri programı şu şekilde :

17 kasim persembe

13:30-14:30 - video gosterimi
14:00-15:00 - Angarya
15:00-16:00 - Rectifier
16:00-17:00 - Melatonin

18 kasim cuma

13:00-14:00 - Reset to Defaults
14:00-15:00 - Origam
15:00-16:00 - Eklips
16:00-17:00 - Unadorned

ace_ventura demiş ki:
dün akşamki parti çok güzeldi! gelmeyenler çok şey kaçırdı... ama üzülmesinler yarın akşam gelsinler... 😆
Evet ya nasıl da bahsetmeyi unutmuşum hehe 😆 salı akşamı Yolcu'da daha iyisini bulabilirler mi bilemiyorum yani 😀 ama yine de bi gelin derim ben :twisted:

Geri