Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

insanlar cok şey kaçırdı ( ben de yarım kacırdım) caner ( anti-social) ile birlikte cıktım hail and kill den sonra.... acayip yogundum... cok isterdim sonuna kadar kalmayı... ama bi salı günü telafi ederiz artık 😉 başarılar.... bir gün değeriniz anlaşılır mutlaka... :metal kendinize iyi bakın...

wastelander demiş ki:
Bir daha bar konseri falan yok aga :evil: Demek herkes Deep Inside ve 4th Floor dinlemeye gelmiş. Bi daha bi konsere son grup çıkanı da s.ksinler. İnsanda ne heves bırakıyosunuz ne bi şey. Bi daha "Abi albüm yapsanıza, niye yapmıyosunuz" diyene çok fena küfredecem. ebenin a..ndan yapmıyorum ben albüm. Yapsam sanki ne b.ka yarayacak?

üzülmeyin, sağda-solda alternatif çalar alırsınız hevesinizi. o da olmassa pop falan denersiniz. ne bilileyim.

ceysileyn demiş ki:
wastelander demiş ki:
Bir daha bar konseri falan yok aga :evil: Demek herkes Deep Inside ve 4th Floor dinlemeye gelmiş. Bi daha bi konsere son grup çıkanı da s.ksinler. İnsanda ne heves bırakıyosunuz ne bi şey. Bi daha "Abi albüm yapsanıza, niye yapmıyosunuz" diyene çok fena küfredecem. ebenin a..ndan yapmıyorum ben albüm. Yapsam sanki ne b.ka yarayacak?

üzülmeyin, sağda-solda alternatif çalar alırsınız hevesinizi. o da olmassa pop falan denersiniz. ne bilileyim.
Biz hevesimizi aldık ondan sen merak etme. Kendi adıma konuşuyorum:Ben metal seviyorum ve bu işi gittiği yere kadar götüreceğim. Benim anlayamadığım nokta, konsere gelip headliner'ı izlemeden gitmek.Yoksa biz Ankara'da şu an her hafta bar programı yapan iki metal grubundan biriyiz, ayrıca Rock Station Festivalinde yeterli sayıda dinleyiciye çaldık yani ondan da aldık hevesimizi 😀 Ayrıca Melatonin ile sahnede aldığım zevkin binde birini o bahsettiğin şeyleri yaparak alamam, alamadım ve almayacağım :!: Bu son konser istisnai ve bir daha yaşamamak için elimizden geleni yapacağımız bir durumdu! Söz vermiştik ve çıkmak zorunda kaldık, orada kalan 3-5 kişiye ayıp olmasın diye çaldık. Melatonin'i bir daha böyle seyircisiz çalma riskine sokmayacağımızdan emin olabilirsiniz, gerekirse konsere de çıkmayız. Son olarak Dip yönetimini buradan kınıyorum, hiçbir gruba bira vermediler, gerçekten bravo, bunu da yaşamış olduk 😆

ceysileyn demiş ki:
wastelander demiş ki:

tavsiyelerin için saol arkadaşım ama biraz acı kokuyo... bak biz her yerde söyleriz... "biz metalci değiliz müzisyeniz ayrıca -ci takısına da karşıyız" diye heavy metal bizim yapmaktan en çok zevk aldığımız tarz... ben metalden hoşlanıyorum diye başka şeylerden hoşlanmamam kadar faşistce ve kibirli bi yaklaşım olamaz böyle bi mantıkla kimse kendini de geliştiremez amele gibi mi notasında bilek sallar durur. alternatif sevmem, sevmeyiz gerçekten. ama pop çalmak zevklidir, müzikal açıdan biraz daha çok şeyden anlamaya başlayınca ne demek istediğimi daha iyi anlicaksın... metal gazdır kızgındır sinirlidir ama insanın tek hissi kızgınlık değildir başka hisler için başka düşünceler vardır, ne kadar drive koyarsan koy mutlu metal olmaz, olsa olsa rock 'n roll olur onun için bakış açımızı biraz genişletmemiz lazım.ayrıca pop çalmak hiç te kolay değildir hatta güzeldir de... ah bu metallica'nın iyi müzik yapmış olduğunu 25 yaşında anlayan jenerasyon sizin yüzünüzden keyif "black metal" mekanı oldu...

tabi vermezler, mübarek kadir gecesi bira mı içilirmiş, tööbe tööbe... 🙂 🙂
Bence de bu organizasyon organize olmaktan çok uzaktı... umarım bayramdan sonraki programlarımızda dinleyicimizle beraber eğlenerek çalarız.

evet beyler oturduk içiyoruz 17 kişi oturduk ibrahim tatlıses arkasından hepberaber melatonin dinledik millet o gazın arkasından iboyu duyunca küfür yedim baya 🙂 beyler burank bey sevildiniz baya ha..ankarada üniv. başlayan bir arkadasım da suan burada ankara gittigimde ilk işim bu adamları dinlemek dedi artık bilemiyorum....time after time diyoruz hepberaber...

ceysileyn demiş ki:
wastelander demiş ki:

böyle bir gruba yaptıgın buyuk bir saygısızlıktan öte gitmedigini anla biraz...türkiye'de taviz vermeden yoluna devam eden kimler kaldı?...bu ülkenin en büyük en önde giden rockcity olan ankara da bile 2 gruptan biriyse artık hala ne demeye konuşuyorsun git intihar et daha iyi... daha ne diyeyim sana...of ya burada dolu azman daha ilk defa sadece 1kez dinledigi bir gruba bile böyle olumlu tepkiler veriyorsa sana da ne demeli???

Burank demiş ki:
ceysileyn demiş ki:
wastelander demiş ki:

tavsiyelerin için saol arkadaşım ama biraz acı kokuyo... bak biz her yerde söyleriz... "biz metalci değiliz müzisyeniz ayrıca -ci takısına da karşıyız" diye heavy metal bizim yapmaktan en çok zevk aldığımız tarz... ben metalden hoşlanıyorum diye başka şeylerden hoşlanmamam kadar faşistce ve kibirli bi yaklaşım olamaz böyle bi mantıkla kimse kendini de geliştiremez amele gibi mi notasında bilek sallar durur. alternatif sevmem, sevmeyiz gerçekten. ama pop çalmak zevklidir, müzikal açıdan biraz daha çok şeyden anlamaya başlayınca ne demek istediğimi daha iyi anlicaksın... metal gazdır kızgındır sinirlidir ama insanın tek hissi kızgınlık değildir başka hisler için başka düşünceler vardır, ne kadar drive koyarsan koy mutlu metal olmaz, olsa olsa rock 'n roll olur onun için bakış açımızı biraz genişletmemiz lazım.ayrıca pop çalmak hiç te kolay değildir hatta güzeldir de... ah bu metallica'nın iyi müzik yapmış olduğunu 25 yaşında anlayan jenerasyon sizin yüzünüzden keyif "black metal" mekanı oldu...

"converse giyiyorum ve black metal dinliyorum, karanlığım, farklıyım, ot bok püsür", kasıntı olmaya, asi gibi durmaya, farklı olmaya çalışmaya hiç gerek yok. heavy metal çarpıklıkları göz önüne seriyor zaten ama illa ki sert olacağım diyen insanlar kurt cobain dinleyip sonra black metalciyim diye geçiniyor, bu çok var. niye bir kalıba girip sert ve farklı durmaya çalışıyor insanlar anlamıyorum. bu arada pop çalma imkanım olsa bir grupta Duman da çalmak isterim ben, onun da eğlencesi farklıdır 🙂

dün deep inside'ye bir şeyler yazdım sonra turk rock'a mı yoksa benim bilgisayara mı bir şey oldu anlamadım bir daha login olamadım neyse. konser bizim açımızdan üzücüydü. genel bir yorum yapmak gerekirse deep inside'ye zaten söyledim söyleyeceklerimi kendi sayfalarında. kusura bakmasınlar 4th Floor grubunu izleyemedim inşallah başka sefere. ama ben asıl angarya'dan bahsetmek istedim. valla bir kaç ay önce yine çalmıştık birlikte o zamandan beri bayağı yol almış göründüler. o zaman nasıl beğenmediğimi söylediysem şimdi de haklarını vermem lazım. eğer şarkı sayıları az olmasaydı ve gelip kendileri söylemeseydi 1 gün çalıştıklarını kesinlikle anlayamazdım. oldukça alışmış gibi görünüyorlardı birbirlerine ve sahneye. sayfalarına da girip yazıcam zaten. tek tük aksamalar oldu. olur da, hangi grupta olmuyor ki. sonuçta bence çok iyilerdi inşallah böyle giderler.

bize geri dönersek dediğim gibi üzücüydü az kişi kalması. ama daha da üzücü olan, sonuna kadar kalanların hepsinin adını biliyor olmamdı. onlar da artık ayıp olmasın diye mi kaldılar bilmem. hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. performans konusunda söyleyebileceğim bir şey yok. hep aynı şeyi söylüyorum. her zaman daha iyi olmaya çalışıyoruz. bazen oluyo bazen olmuyo. çalışmaya devam edeceğiz. can biraz sinirlenmiş haklıdır da. dürüst olmak gerekirse son 1 yılda melatonin grubu içinde, gruba gerek düşünce gerekse eylem bazında en çok zaman ve emek harcayan CAN'dır. e karşılığında tek isteği de böyle konserlerde ya da programda eğlenmektir. onu da alamayınca ve üstüne üstlük sağda solda gördüğü adamların " abi niye albüm yapmıyorsunuz" gibi sorularına maruz kalınca adam ister istemez sinirleniyor. haklıdır. severim kendisini ezdirmem. 😀

gelelim üçüncü olarak "ceysileyn" kişisinin söylediklerine. kim olduğunu bilmediğim ve yazdıkları çok kısa olduğu için amacını anlamadım. bizim, söylediği tarzlarda da iş yaptığımız bilip ona laf mı sokmuş yoksa, böyle kıymet bilmez metalciler yüzünden gruplar alternatif yapmak zorunda kalıyo diyip dinleyici/seyircilere mi laf etmiş anlamadım. ama burak'a kısmen katılıyorum. ek olarak, dinlediğim şeyler hakkında kimseye hesap vermek zorunda değilim. METALCİyim. ama başka şeyler de dinliyorum. En sevdiğim grup METALLICA'dır. Ama kenan doğulu çıkarsa televizyonda, kanal değiştirmem. METAL de çalıyorum ROCK da POP da. Hatta keşke becerebilsem JAZZ da çalarım haberiniz olsun. Bu yüzden bana ya da dahil olduğum grup olan MELATONIN'e gıcık olacak birileri varsa şu yazıyı okur okumaz başlayabilirler. Bu kadar... gördüğüm kadarıyla COPY PASTE'yi bilenlerden destek gelmiş. sağolsunlar. copy paste toplanmalıdır. dağılmamalıdır. bu benim fikrim. copy paste'de çalmaktan da ayrı zevk alıyorum. şimdilik bu kadar biraz uzun oldu kusura bakmayın. konserlerde görüşmek üzere.

Arkadaşlar polemik yapmaya gerek yok.
Melatonin gecenin en iyi grubuydu.Önceki grupların hepsinde bi ses problemi vardı.gitarlardan biri çok tiz ses veriyordu ve bu da kulak tırmalıyordu.Melatonin'de bu problem yoktu.
Gayet mükemmel çaldılar.Zaten sırf Melatonin için gelmiştim.Sonuna kadar da bekledim.ki beklemeye de değdi.Grubun ağrlığı ve profesyonelliği yeter.konserden çok zevk aldım.izlemeye gelenler sonuna kadar beklemeyerek ayıp ettiler bence.Bu bakımdan Can'a hak veriyorum.
Nerde kaldı Heavy Metal kardeşliği?Melatonin gibi grupların kıymeti bilinmiyor bence.MElatonin'e destek olmaya devam.

Metal up your ass!!!

İletişim fak.den Ali

ben maalesef gelemedim konsere ama başkanım sinir stres yapmasın🙂 olur böyle aksilikler...konserde bi zamanlama hatası olduğu açık!

rock station grupları neye göre belirleniyor ya...ankara'dan bir arkadaşım aradı 13'ünde rock station oldugunu söyledi sordum direk melatonin olup olmadıgını ama yokmuş atlayıp gelecektim valla🙁

gelmek için böyle kendime sunacagım saglam bi bahanem olsun ki kendimi gaza getirip geleyim 🙂 sizde benim için yeterli derece bir sebebsiniz en yakın zamanda sahnenin karşısında beni yeniden göreceginize emin olun 🙂

Amatör rock gruplarını kapsayan fotoğraf çalışmam çerçevesinde ocak ayından bu yana yaklaşık 150 amatör rock grubunu fotoğrafladım.
Melatonin, fotoğraflamanın dışında dinlemekten de büyük keyf aldığım bir grup oldu. "Grup" olma havasını hissettiren, sahneyi dolduran, keyfli bir playliste sahip, dinlemeyenlerin çok şey kaçırdığına inandığım bir grup Melatonin...
Can'ın sitemi sonuna kadar haklı bence. Burada sorun "Melatonin'e destek" sorunu değil. Bu işi hakkıyla yapmaya çalışan ve bunu da canavar gibi beceren bu tarz gruplara layık oldukları payeyi sahne önünü doldurarak vermek gerekiyor diye düşünüyorum.
Grubu dinleyenlerin tamamına yakınının (belki de hepsinin) bu görüşlerime katılacağına, "bu adam ne diyor?" diye soracak olanların ise her Salı Yolcu'da çıkan Melatonin'i bir kez dinleyerek cevabı bulacaklarına inanıyorum.
Saygılarımla...

fotogrock demiş ki:
Amatör rock gruplarını kapsayan fotoğraf çalışmam çerçevesinde ocak ayından bu yana yaklaşık 150 amatör rock grubunu fotoğrafladım.
Melatonin, fotoğraflamanın dışında dinlemekten de büyük keyf aldığım bir grup oldu. "Grup" olma havasını hissettiren, sahneyi dolduran, keyfli bir playliste sahip, dinlemeyenlerin çok şey kaçırdığına inandığım bir grup Melatonin...
Can'ın sitemi sonuna kadar haklı bence. Burada sorun "Melatonin'e destek" sorunu değil. Bu işi hakkıyla yapmaya çalışan ve bunu da canavar gibi beceren bu tarz gruplara layık oldukları payeyi sahne önünü doldurarak vermek gerekiyor diye düşünüyorum.
Grubu dinleyenlerin tamamına yakınının (belki de hepsinin) bu görüşlerime katılacağına, "bu adam ne diyor?" diye soracak olanların ise her Salı Yolcu'da çıkan Melatonin'i bir kez dinleyerek cevabı bulacaklarına inanıyorum.
Saygılarımla...

hah abicim ya bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama türkçe problemim var bir türlü anlatamıyorum hisselerime bu kadar iyi tercüman olman beni çok sevindirdi...beni anlayan birilerinin olması çok güzel 🙂

thyrenia demiş ki:
ben maalesef gelemedim konsere ama başkanım sinir stres yapmasın🙂 olur böyle aksilikler...konserde bi zamanlama hatası olduğu açık!
walla dağıtacam ben böyle topluluğu :evil: şaka şaka 😛 artık bar programını doldurursunuz(ben böyle diyorum da bar programı işi patlarsa acaip g.t olacam 😆 ) Diğer mesajlara cevap yazayım topluca : desteğiniz için sağolun, daha güzel gecelerde görüşmek üzere diyorum :!: Umarım bu salı görüşürüz :arrow: Ali'nin de dediği gibi METAL UP YOUR ASS!!! 😆

Geri