Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

origamın(sahne adıyla origami 🙂 ) yerine organizasyona kaynamış bulunmaktayız bi kere daha melatoninle aynı sahneyi paylaşacaz sonuncusu geçen marttı sanırım(bizim için büyük zıçıştı 😀 ),büyük aradan sonra yine melatoninle geri dönmek iyi olacak melatonine başarılar(nightmare isteğim var çalarsanız sevinmem coşarım :metalhead)

aühf rocktan destek bekliyom başkanım 😀

Oooo hayırlısı bakalım! Yıkalım orayı yarın akşam! (ulan amma da gaza geldim ha!) Hayret içmedik de bugün 😆 Nightmare de çalacaz herbi şeyi çalacaz, kimse merak etmesin :metal

29 Ekim itibariyle Melatonin repertuarı şu şekildedir:

The Four Horsemen - METALLICA
Fight Fire With Fire - METALLICA
For Whom The Bell Tolls - METALLICA
Fade To Black - METALLICA
Master Of Puppets - METALLICA
Blackened - METALLICA
Enter Sandman - METALLICA
Sad But True - METALLICA
Whiskey In The Jar - METALLICA
So What - METALLICA
Flight Of Icarus - IRON MAIDEN
The Trooper - IRON MAIDEN
Hallowed Be Thy Name - IRON MAIDEN
Wasting Love - IRON MAIDEN
Fear Of The Dark - IRON MAIDEN
Moonchild - IRON MAIDEN
The Wickerman - IRON MAIDEN
Skin O'My Teeth - MEGADETH
A Tout Le Monde - MEGADETH
Symphony Of Destruction - MEGADETH
Paranoid - MEGADETH
Hail And Kill - MANOWAR
Breaking The Law - JUDAS PRIEST
Nightcrawler - JUDAS PRIEST
The Suicider - SENTENCED
True Believer - TESTAMENT
I Hate You - SLAYER
I Just Want You - OZZY OZBOURNE
Gutter Ballet - SAVATAGE
Ace Of Spades - MOTORHEAD
Holy Diver - DIO
Long Live Rock'n'Roll - RAINBOW
Time After Time - MELATONIN
Raining Something - MELATONIN
Nightmare - MELATONIN
Falling Through The Down - MELATONIN
2\7 - MELATONIN
Bikaç bir şey daha vardı ama çalmıyoruz uzun zamandır, yazmıyorum onları. Eklendikçe de burdan duyururum. Bu playlistle bayramdan sonra her salı akşamı Yolcu'dayız, bekleriz :!:

Melatonin'e basarılar efem yarın .. Bizde cıkacaktık ama davulcumuz degiştigi icin cıkamadık ama Angarya o boslugu hemen doldurdu onlara ayrıca bi tesekkürü borc biliris 😉 Yarın oldukca eglenicez :metalhead

ya gercektende supersiniz... yine bilmedigim sarkıları dinleten ve bana sevdiren abimle dinledim ilk sizi.. once bu kadar begenmemiştim ama dinledikce seviliyosunuz...eger su yasımda bile(13) sizi dinliyorsam bu basarı sizdedir... ve bence bunu acıga cıkarmanın vakti geldi...

BASARILAR😀

İzlemeyi çok istiyordum fakat açlıktan artık bayılacak duruma geldiğimden ve biraz da geç olduğundan dolayı gitmek zorunda kaldım. Duyduğuma göre gayet iyiymişsiniz.
En kısa zamanda bar programınıza gelirim umarım.

deerrudolf demiş ki:
İzlemeyi çok istiyordum fakat açlıktan artık bayılacak duruma geldiğimden ve biraz da geç olduğundan dolayı gitmek zorunda kaldım. Duyduğuma göre gayet iyiymişsiniz.

ne yaptın sen ya?ben burada kıvranıyorum ta alanyadan keşke imkanım olsada kalkıp gidebilsem ankara'ya da şu akşamı yaşasam diye...yok valla sizler elinizdekilerin değerini bilmiyorsunuz valla...alanya'ya düşerseniz anlarsınız ne demek istedigimi..

abi walla çok sağol utandırıyosun bizi... güzel olma potansiyeline sahip bir konser bizim adımıza seyircisizlikten biraz ne oldu desem?hah! mındar oldu mu denir ,işte ondan oldu 🙂

melotonin için fazla değişik bişey diyemeyeceğim her zaman ki gibi çok iyiydiler,sonuna kadar kalamadık ne yazık ki hail and kille kadar dayanabildim 🙂 geberiyordum yorgunluktan

Burank demiş ki:
abi walla çok sağol utandırıyosun bizi... güzel olma potansiyeline sahip bir konser bizim adımıza seyircisizlikten biraz ne oldu desem?hah! mındar oldu mu denir ,işte ondan oldu 🙂

bayramda gelecektim ankara'ya ama ögrendim ki bayramdan sonra çıkmaya başlıyormussunuz vazgeçtim gelmicem 🙂 siz utanmayın sahneye çıkıpda biz grubuz deyip g.tü havada olanlar utansın :twisted:
ankara'ya geldigim baya grup izledim...garage, gölge, biziz falan baya dolandım neler gördüm neler o adamlar utanmıyo siz nie utanasınız ki?

phicoz demiş ki:
deerrudolf demiş ki:

ne yaptın sen ya?ben burada kıvranıyorum ta alanyadan keşke imkanım olsada kalkıp gidebilsem ankara'ya da şu akşamı yaşasam diye...yok valla sizler elinizdekilerin değerini bilmiyorsunuz valla...alanya'ya düşerseniz anlarsınız ne demek istedigimi..

Haklısın valla abi, ne diyeyim. Ama bütün gün boyunca sadece bir dilim ekmekle duruyordum ve kıvranıyordum. Arkadaşlar da görmüştür zaten. Keşke kalabilseydim. 😢 Testament'i de kaçırdım zaten, bir de sen gelme üstüme...

Bir daha bar konseri falan yok aga :evil: Demek herkes Deep Inside ve 4th Floor dinlemeye gelmiş. Bi daha bi konsere son grup çıkanı da s.ksinler. İnsanda ne heves bırakıyosunuz ne bi şey. Bi daha "Abi albüm yapsanıza, niye yapmıyosunuz" diyene çok fena küfredecem. ebenin a..ndan yapmıyorum ben albüm. Yapsam sanki ne b.ka yarayacak?

Siz sahnedeyken ortasına dogru çıkmak zorunda kaldım bardan. Sabah 7.30da uyanmam gerekiyordu ve çok yorgundum, ama dinlediğim kısmı güzeldi konserin.

ya ben ankaraya geldigimde buradan bi organizasyon yapalımda toplucana bi melatonin yapalım derim....hem tanışma muabbeti olur hemde laf olsun diye bir yere degil adam gibi müzik dinlemeye gideriz...gerçi kimse gelmesede o zaman ben gene gidecem ne de olsa...öncedende hep yalnız dinlemiştim malum deplasmandayım ankaradayım alışkınım yani kasmaz beni... 8)
:twisted: :arrow: :idea:

Geri