Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

sadece bu hafta için melatonin bugünün yanı sıra perşembe akşamı da yolcu'da sahnealacak, bizim için de güzel bir deneyim olacak sanırım karakedi seircisine çalmak. herkesi bekleriz....

Burank'cığım tam ben yazacaktım sen benden önce davranmışsın. Evet yarın(salı) akşam Yolcu'da canlı heavy metal var, bekliyoruz herkesi. Perşembe de beni heyecanlandırıyor açıkçası, umarım kalabalık bir seyirci topluluğu olur ve hep beraber coşarız şöyle headbangli falan. hadi hayırlısı...

Arkadaşlar geçen hafta Fenerbahçe'nin azizliğine uğramıştı program ama bu salı onun acısını iki küçük sürprizle çıkaracağız neden küçük sürpriz dedim? çünkü size büyük bir sürpriz hazırlıyoruz bir iki haftaya yetişir sanırım zira melatonin tireş müzüğü sever! :metalhead

Evet arkadaşlar, Melatonin büyük sürprizi geçen hafta çaldı! Neden? Gaza geldi çünkü birtakım (hiç tanımadığım) elemanlar :evil: . Bu hafta da iki güzide parça ekledik. 2,5 saat sonra sahnedeyiz. Bekleriz. :metal

Bu mesaj silinebilir ama gende yazacağım 🙂

Amatör rock grup ve müzisyenlerine destek olmayı amaçlayan bir site daha var.

www.karabuyu.com

sizleride forumlarımıza bekliyoruz....

(not : metalgamer kardeşimiz elimizden tutup getirirse bizde gelip 2 kafa sallayacağız elbet... )

Sevgiler

Melatonin 30 Ekim Pazar akşamı Dip'te düzenlenecek olan konserle sahnelere geri dönüyor! Aylar sonra ilk konserimiz! Heavy metale gönül veren herkesi bekliyoruz :metal

30 Ekim Pazar günü saat 17.00 itibariyle Dip'te The 4th Floor, Deep Inside, Origam ve Melatonin'in sahne alıcağı Metal Up konseri vardır. Herkesi bekleriz...

The 4th Floor ve Melatonin izelemeye geleceğiz kalabalık bir şekilde. Melatonin'i izlemeyeli çok uzun zaman oldu cidden. Konserin reklamı pek yapılmadı ama yine de duyduk br şekilde.
Bu arada Origam çıkmıyor sanırım.

30 Ekim Pazar : Dip Rock Bar Metal Up #1 Konseri
Melatonin
Origam
Deep Inside
The 4th FlooR

Yer: Dip Rock Bar -- Mithatpaşa Caddesi
Giriş: 3 YTL

Konserin son aşamasında Origam da aramıza katıldı.. Onlarda o gün sahnede olucaklar..

beyler sizleri dinlemek benim için çok büyük bir zevkti...hemde karekedinin de yerine çıktıgınız haftaya denk geldi hem salı hemde persbemde dinleme imkanı buldum bu benim için büyük bir hediye niteliginde oldu diyebilirim çünkü ankarada yaşamıyorum...manowar hail and kill ve sizin besteniz adı sanırım tame after time'dı onları telefona kaydetmiştim durup durup onları tekrar dinleyip kendimi gaza getiriyorum...en kısa zamanda tekrar dinleyecegime eminim sizi çünkü yakanıza yapıştım müptelanız oldum artık...sizden özel bi ricam olacak demonuzu yollar mısınız oradayken sizden isteyecektimde unuttum burada sizden çok fazla kişiye bahsettim ama lafta kaldı birazda kulaklarda kalması dilegiyle.......

sabahhın bu saatinde steel dragon dinlerken baktım long live rock'n roll çalmaya başladı hemen aklıma gene siz geldiniz melatonin....ben bu forumun çok canlı kalması taraftarıyım bunun içinde ugraş vericem ama ne kadar becerebilirim bilmiyorum ama en azından bi kıpırtı olur

evet şuan sabah 8 vede 12 yaşımda ki kardeşim açmış melatonin-time after time dinliyor bu duruma ne demeli bilmiyorum artık hastalık gbi birşey sanırım bu!!! birkaç gün öncede almanya'ya yollladım demonuzu 25 kişiye...hepsi orjinal alaman bizim gurbeçilerden değil....çok beğendiler bunu da ek olarak söylemek istiyorum...ha unutmadan bügün time after time ve nightmare adlı parçalarınız artık gün boyu alanyada güzdüz rock çalan tek mekanda kulakların pasını silmeye başlayacak...bi anketör gibi bakacam gelen tepkileri buradan sizlere iletecegim

abicim çok teşekkür ederiz düşüncelerin için de
valla bu piyasa tuhaftır. seni bizim adamımız sanmasınlar sonra. 🙂)
melatonin uzun bir aradan sonra ilk defa bar programı dışında bir organizasyonda. açıkçası ben de heyecanlıyım inşallah güzel olur diğer gruplarla birlikte. pazar akşamı herkesi dip'e bekleriz.

valla adamınız degilim ama olabilirim zevle 🙂 benim için bi sakıncası yok bugun üniv.den arkadaşlarım geldi istanbul, bursa, izmir ve çanakkaleden...direk ilk muabbetimiz müzik oldu ve hepsi oldugu şehirlerdeki sahneye çıkan grupları barları falan anlattı...ben b i yere gitmedigim için bende sizin demoyu dinlettim sonra hepsi taam deyip sustu hehehe🙂

Konseeeerrrr :!: yarın akşam Dip'te The 4th Floor ve Deep Inside ile birlikte tabiri caizse KIÇ TEKMELEYECEÐİZ :metalhead Acayip özledim sahneyi :twisted: Sabırsızlanıyorum :twisted:

Geri