Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Bu Salı, akşam 22:00'dan 01:00'a kadar Yolcu'dayız.Yarın akşamdan itibaren bir aylık bir ara veriyoruz (davulcumuz bira fabrikasında staja gidiyo 🙂 ) kısmetse Eylül'de yeniden başlayacağız.Yarın akşam Yolcu'da buluşmak üzere!

hehe bira olmadı maalesef süt fabrikasıyla idare ediyoruz... 🙂 izmirden herkese selamlar ankara'ya dönünce tam gaz devam edeceğiz inşallah...

bu arada patton arkadaşa ve tüm faith no more hayranlarına güzel bi "digging the grave" çalmak lazım diye düşünüyorum!

Selamlar.Sizi garage izlemiştim gayet iyiydi ama Yolcu 'da izleyemeden sezon bitmiş 🙂
Bu arada bateristiniz bana ozel mesajdan ulasabilirse, bir kac fotosu var bizim eski konserlerin birinde A.Antakyalı Bey cekmiş.
Başarılar...

siteye yeni üye oldum we bu başlığı görünce dayanamadım yazıyım dedim. albümünüzü dinledim hayran kaldım. gerçekten bu işin hakkını weriyosunuz. her yerde sizden bahsediyorum arkadaşlara. umarım daha ilerlersiniz. sizi canlı izleme fırsatını daha çok buluruz. saygılar

Oy 2 hafta kaldı sanırım... Ace Ventura kardeşimiz gelince tam manasıyla tam gaz devam edeceğiz, tatilciler de dönmüş olacak (ben de dahil).
Abi Tavsiyesi: Siz siz olun aman güneşlenirken uyuyakalmayın... 🙂
Geldik az kaldı...

başkanım 😆 grubu sadece iki kez dinleyebilmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim.ama eylülde gelir gelmez ve de tabii siz programa başlar başlamaz,ismail'i kolundan tuttuğum gibi yolcu'ya koşucam!
merakım melatonin olarak kendinize ait şarkıları da programda söyleyip söylemediğiniz yönünde.

ps:school of rock gösterimi gününe ait iki adet fotoğraf bulunmaktaydı elimde,ismail'e gönderdim.bilginize... 😆

Sayın üye 😆 elbette kendi bestelerimizi de çalıyoruz ancak insanların bildiği parçaları çalmak daha mantıklı geliyo bana, çünkü bu bir bar programı, konser değil. Bu yüzden en azından ben programda bestelere yüklenme taraftarı değilim, ama ne olur, dinleyicilerden istek gelir 😉 biz de besteleri patlatırız 🙂 Mühim olan gönüller hoş olsun, di mi yani. İsmail'in gırtlağına yapışırım gelince 😀 Topluluğa da selamlarımı yolluyorum buradan, görüşmek üzere!

ku?adas?ndan selamlar hepinize buralarda do?ru dürüst müzik yapabilen yok valla 🙁 .deniz güne? kum ve güzel k?zlar yetmiyor e?lenmek için,nerde heavy metal diyor ruhum.Bir yazl?k mekanda da melatonini görmek dile?iyle...

ke?ke dünyay? Power Rangers yönetseydi 🙂 o zaman yazl?k k??l?k farketmezdi.... belki yazl?k bar sahipleri de uyan?r art?k ve görürler heavy metal'in ne denli bir kitlesi oldu?unu o zaman power rangers'a da gerek kalmazd?.... 🙂

bütün melatonin üyelerine bunaltıcı staj ortamından selamlar!! buranın tek iyi özelliği olan bedava interneti kullanıp size bir selam çakayım dedim. umarım her şey iyi gidiyordur. %60 of melatonin: proje grubunuzla da başarılar 🙂 eylülde sizi tekrar izleyebilmek dileğiyle yolcu'da...

ps:hüüü... 🙂

Dün geceki program çok güzeldi, çok eğlendik sahnede. Seyircinin katılımı ve sıcaklığı çok hoştu. Biz de tek gitarla bu sıcaklığa karşılık vermeye çalıştık. Umarım başarmışızdır. Melatonin'le sahneye çıkmayı özlemişim, çok iyi geldi bünyeme. Daha çok seyirci bekliyoruz haftaya! Salı akşamı Yolcu'da görüşmek üzere! Long live heavy metal!!!

Geri