wastelander demiş ki:Walla Eren'e kızsam mı Eren'i sevsem mi(yok daha neler) bilmiyorum, derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye 😆 Birden yorumlar arttı, çok sevindim bu duruma.
Purevolume'da ciddi bir sorun var galiba, yeniden upload etmeye çalışacam şarkıları 🙂 herkes yanlış anlamayın yazıyor, biz o kadar da sinirli adamlar değiliz yanlış anlamayız merak etmeyin 🙂 sadece densiz bir insan evladına gereken cevabı vermeye çalıştık, amacı belliydi 😉 Iron Maiden, Metallica , Megadeth benzetmeleri bize ilk defa yapılmıyor, yabancı dergilerde de bu yorumlar yapıldı, bu ancak bize gurur verir( bu gruplar tam olarak da bizim sevip saygı duyduğumuz ve etkilendiğimiz gruplar, yine de kendi çapımızda özgün olmaya çalışıyoruz) sololar hakkında Onur cevap verir hasta yatağından kalkabilirse 🙂
jokermg, yorumun için çok sağol. Zevkler ve renkler tartışılmaz 😀
fonurb demiş ki:Melatonin'i en az Rock Station'dan beri tanıdıkları için , Rock Station'dan beri yeni beste yapmadığımız dikkatlerini çekmiş. İşin kötüsü haklılar. Beste yapmıyoruz. Bunun sebebine üretememek ya da bir araya gelememekten çok bir çeşit müzikal kırgınlık diyebiliriz.
bu lafların hepsine katılıyorum umarım iyi birşeyler yapmaya çalışan gruplar kırılmaz bu piyasaya,umarım herkes haddini bilir kendini kral ilan etmez...hakedenler(melatonin gibi) bir yerlere gelir.Bence mütevazı olan gruplar pek ciddiye alınmıyor bu alemde 🙁deerrudolf demiş ki:fonurb demiş ki:Melatonin'i en az Rock Station'dan beri tanıdıkları için , Rock Station'dan beri yeni beste yapmadığımız dikkatlerini çekmiş. İşin kötüsü haklılar. Beste yapmıyoruz. Bunun sebebine üretememek ya da bir araya gelememekten çok bir çeşit müzikal kırgınlık diyebiliriz.
Bizler hem sizi hem de kimilerinin anlamasını ummadığımız amatör müziğinizi seviyoruz, hatta müzikal kırgınlığınızı da çok iyi anlayabiliyorum. Biz eski bestelerle de dinleriz sizi ama bu piyasada var olmak için üreticilik şart ve bu nedenle de Melatonin'in piyasadan silinip gitmesini istemiyoruz.
Çalışmalarınızda başarılar...