Beni hiçbir şekilde tanımadığın ve günlük yaşamda görmediğinden bu tarz laflar etmeni çok çok normal karşılıyorum. Birbirini "zerre tanımayan" ve "zerre anlayamayan" iki kişinin diyaloğu gereksiz. Son mesajlarda genel anlamda konuşulanların ise Melatonin'e zarar vereceğini düşündüğümden ötürü konuyu kapıyorum. Haa, eğer "korktu kaçtı şerefsiz" ya da "lan içimde şu da kalmıştı" ya da "ya dur bakayım, neymiş anlaşamadığımız nokta" gibi düşüncelerin varsa da [email protected] msn adresimdir. Oradan konuşmak daha doğru olur, konuyu boşuna meşgul etmeyelim.
Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim...
Forumda rumuz denen bir kavram var. Genelde de insanlar birbirlerine hitap ederken bunu kullanırlar, ki zaten bu amaç için yaratılmıştır.
Senin "deerrudolf" demek yerine "Nightwolves fanı" ya da "Crossfire'cı" demende ben art niyet ararım; çünkü bana yapmış olduğun sözlü saldırı esnasında beğenilerimle yönlendirdiğim özelliklerimi gösteriyorsun.
Eğer Nightwolves ya da Crossfire oluşumlarına bir kastın varsa bunu bana söylediklerinle değil, o oluşumların konularına girip yazmalısın. Böylece birebir muhattap olur o oluşumdaki kişiler seninle (ben dahil).
Dediğim gibi; konuyu daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Zaten yeterince meşgul ettik, bu nedenle grup elemanlarından da özür diliyorum.
Sevgiler...
maresalx demiş ki:forumda hala marjinal metalci kılıklı insanlar var nightvolves fanı olan kullanıcı gibi
haa bide bana Lan bi git işine diyen Crossfire'cıya bişi diycem
Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim...
Forumda rumuz denen bir kavram var. Genelde de insanlar birbirlerine hitap ederken bunu kullanırlar, ki zaten bu amaç için yaratılmıştır.
Senin "deerrudolf" demek yerine "Nightwolves fanı" ya da "Crossfire'cı" demende ben art niyet ararım; çünkü bana yapmış olduğun sözlü saldırı esnasında beğenilerimle yönlendirdiğim özelliklerimi gösteriyorsun.
Eğer Nightwolves ya da Crossfire oluşumlarına bir kastın varsa bunu bana söylediklerinle değil, o oluşumların konularına girip yazmalısın. Böylece birebir muhattap olur o oluşumdaki kişiler seninle (ben dahil).
Dediğim gibi; konuyu daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Zaten yeterince meşgul ettik, bu nedenle grup elemanlarından da özür diliyorum.
Sevgiler...