Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Beni hiçbir şekilde tanımadığın ve günlük yaşamda görmediğinden bu tarz laflar etmeni çok çok normal karşılıyorum. Birbirini "zerre tanımayan" ve "zerre anlayamayan" iki kişinin diyaloğu gereksiz. Son mesajlarda genel anlamda konuşulanların ise Melatonin'e zarar vereceğini düşündüğümden ötürü konuyu kapıyorum. Haa, eğer "korktu kaçtı şerefsiz" ya da "lan içimde şu da kalmıştı" ya da "ya dur bakayım, neymiş anlaşamadığımız nokta" gibi düşüncelerin varsa da [email protected] msn adresimdir. Oradan konuşmak daha doğru olur, konuyu boşuna meşgul etmeyelim.

maresalx demiş ki:
forumda hala marjinal metalci kılıklı insanlar var nightvolves fanı olan kullanıcı gibi
haa bide bana Lan bi git işine diyen Crossfire'cıya bişi diycem

Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim...
Forumda rumuz denen bir kavram var. Genelde de insanlar birbirlerine hitap ederken bunu kullanırlar, ki zaten bu amaç için yaratılmıştır.
Senin "deerrudolf" demek yerine "Nightwolves fanı" ya da "Crossfire'cı" demende ben art niyet ararım; çünkü bana yapmış olduğun sözlü saldırı esnasında beğenilerimle yönlendirdiğim özelliklerimi gösteriyorsun.
Eğer Nightwolves ya da Crossfire oluşumlarına bir kastın varsa bunu bana söylediklerinle değil, o oluşumların konularına girip yazmalısın. Böylece birebir muhattap olur o oluşumdaki kişiler seninle (ben dahil).

Dediğim gibi; konuyu daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Zaten yeterince meşgul ettik, bu nedenle grup elemanlarından da özür diliyorum.
Sevgiler...

maresalx demiş ki:
my__kantale demiş ki:
maresalx demiş ki:
çocukca şeyler yok X gitar çalmayı bilmiyo yok balalayka görmemiş ?
komik degil ayrıca sacma sapan
16+ nın gözünde %100 puan kaybediyorsunuz bu sacma sapan tartışmalarınızla
aga pardon ya burdaki tek +16 olan kişi sendin unutmuşuz pardon...
düşene bir tekmede biz vuralım...
16+ demek 16 yaş ve üzeri demektir
peki +16 nedir ?cevap hiçbişeydir..
okumadan anlamadan uyduruk kaydırık mesajlar yazıpta artislik olsun diye alınıtı yaparsan bin tane böylede lafı giydirirler phicoz
haydi selametle

sende biraz saygı boyutunu kazan bu birincidsi bende zaten aynı anlamda kulandım anlama kabiletinden ötürü kendini eleştirmelisi önceleikle burada 16 yaş üstü olan tek kişi kendinmişin havası yaratmaya kalmandan bahsettim çünkü bu forumda 16 yaşın aldında kimse yok o bana giydirdigini geri alabilirisn...o ana yzarken aman şu söle olmuş die de bakmıyorum kitap yazmıyorum en nihayetinde...sonuçta bnim ne demek ,stedigimi anlamış olmana ragmen bu tavrın art nietli yaklastıgını ortaya koyar...

ayrıca o tanışma olayı senin gibi birçok kişi ile ö.m ile konuşuorum orada nick ine dikkat etmedigimden hatırlamıo olabilirim ancak 2ö.m yazdık die de beni tanıdıgını iddia etme istersen artık uzamasın bu konu yeter çünkü ALANYA konserini yazacam 😀

my__kantale demiş ki:
maresalx demiş ki:
my__kantale demiş ki:
maresalx demiş ki:
çocukca şeyler yok X gitar çalmayı bilmiyo yok balalayka görmemiş ?
komik degil ayrıca sacma sapan
16+ nın gözünde %100 puan kaybediyorsunuz bu sacma sapan tartışmalarınızla
aga pardon ya burdaki tek +16 olan kişi sendin unutmuşuz pardon...
düşene bir tekmede biz vuralım...
16+ demek 16 yaş ve üzeri demektir
peki +16 nedir ?cevap hiçbişeydir..
okumadan anlamadan uyduruk kaydırık mesajlar yazıpta artislik olsun diye alınıtı yaparsan bin tane böylede lafı giydirirler phicoz
haydi selametle

sende biraz saygı boyutunu kazan bu birincidsi bende zaten aynı anlamda kulandım anlama kabiletinden ötürü kendini eleştirmelisi önceleikle burada +16 olan tek kişi kendinmişin havası yaratmaya kalmandan bahsettim çünkü bu forumda 16 yaşın aldında kimse yok o bana giydirdigini geri alabilirisn...

ayrıca o tanışma olayı senin gibi birçok kişi ile ö.m ile konuşuorum orada nick ine dikkat etmedigimden hatırlamıo olabilirim ancak 2ö.m yazdık die de beni tanıdıgını iddia etme istersen artık uzamasın bu konu yeter çünkü ALANYA konserini yazacam 😀
Neyse phicoz kardeşim benim seninle bi sorunum yok eminimki birçok ortak noktamız bile var..
Boşu boşuna gerildi ortam bende yazdıgım mesajlardan dolayı özür diliyorum en kısa zamanda bir melatonin konserinde görüşmek üzre diyim 😉

Öncelikle MELATONIN'e grup olarak sonra da grup elemanlarının hepsine abilreime sonsuz teşekkürler ediyorum buraya gelerek sahne aldıkları için...Alanya'nın ilk defa böyle bir konser gördügüne eminim çünkü burda olan tüm konserlere gitmiş birisi olarak söylüyorum bunu...yagmur ve ve 2 dersanenin deneme sınavına denk gelmesi ise kötü bir talihsizlikti ancak cuna ragmen içerde 110 kişi olması güzel bir olaydı buna artı olarak bu içerdeki herkesin bu konseri dolu dolu yaşaması yerine oturmaması hala boyunlarının agrıo olması (benim gibi)... KOnserde harika bir performans göstermeleri o cefalı yolculuga ragmen cefalı bir olaydı tabi 5saat kadar geç gelme olayları oldu yolda kaldılar birazcıkta 😀 Bestelere gelen istekler TIME AFTER TIME'ın ZORLA :twisted: TEKRAR çalmasının istenmesi bi beste oalyı acısından bu kadar uzak bi yere bu şekilde ulaşmış ve sevilmiş olması gerçekten harika birşey...NIGHTMARE ve özlellikle de TIME AFTER TIME'a seyircinin katılım orasının oldukça yüksek olması hepberaber söylenmesi ayrıca mutlu etti hepimizi...Gene bir BLACKENED klasigi vardı melatonin ile sahnede gerçekten çok iiydi son parçalar oldugundan kimsenin pek hali kalmamasına ragmen 😀 HAIL AND KILL da herzaman ki gibi çok iiydi birde bir maiden klasigi olan FEAR OF THE DARK wardı ki 😀 MASTER OF PUPPETS'de wardı böle say say sonu yok bu işi çaldıkları parçaların herbiri birbirinden iyiydi... :metalhead :tap: :metal

onlarla haytımın en güzel 3gününü geçirdim herşey için çok sagolun abi çok teşekkürler umarım herşey gönlünüzce melatonince devam eder aman gazınız kesilmesin dogru yaptınız çok şey var bunları es geçmeden üstüne gitmeye devam edin HERZAMAN BİRLİKTE OLMAK DİLEGİYLE....

tabi tabi bak açtırtma agzımı yemekte ki muabbeti hatırlatırım :twisted: ewy abi ya çok saolun tekrar ben doyamadım walla size yakında görüşcez gene gibi :twisted: haaa bu arada kitlenmiş bi forum gördüm amatör gruplarda nese kimmiş bakın 😀

tabi tabi bak açtırtma agzımı yemekte ki muabbeti hatırlatırım :twisted: ewy abi ya çok saolun tekrar ben doyamadım walla size yakında görüşcez gene gibi :twisted:

gitaristimiz umut'un da dediği gibi "sanırım bi yerlerde doğru birşeyler yapmışız". süper bir konser oldu bizim açımızdan tüm zorluklarına rağmen... yollar kapalıydı giderken de dönerken de... 8 saatlik yol oldu bize 10-12 saat... uykusuz iki gece, bir konser ve bir mesai... ama inanın hepsine değidi... müzik dinlemek, eğlenmek için gelmiş 100 kişi kendilerini de bizi de coşturdular... organizasyon da süperdi alanya da... otobüsten iner inmez bir ankaralı'nın yaşaması kaçınılmaz iklim dumurunu yaşadım. yağmur vardı ama hava sıcaktı, değil ankara'daki gibi g.tümüzün donması üstümüzdeki montlar bile fazlaydı, siz düşünün sahneyi artık 🙂 unutamayacağımız bir anıydı gerçekten vesile olan herkese sonsuz teşekkürler...

biz de gerçekten çok güzel zaman geçirdik orada, herşey harikaydı... 😀 bizi en iyi şekilde ağırladınız kendimizi mahçup hissettik, ne kadar teşekkür etsek azdır. konser mekanında gerek çalışanlar gerek dinleyiciler olsun herkes çok samimi ve doğaldı, çok eğlenceli bir pazar günü geçti hatta keşke konserler daha uzun sürseydi...

seyircilerin bestelere böylesine katılması ise açıkçası çok şaşırtıcı ve güzeldi 😀 yine görüşmek konusunda sana katılıyorum, yakında inşallah...

son olarak şunu diyorum:

i love you alanya! 🙂

Evet artık kesinlikle inanıyorum ki Melatonin 7 yıllık tarihinin biryerlerinde o kadar çok hatalarının yanında iyi birşey yapmış. Ve bunun karşılığınıda Alanya'da aldı. Ben ömrü hayatımda böyle muameleyi bi annemden, bir de eşimden görmüşümdür. Alanya'da rüya gibi iki gün geçirdim.

Öncelikle bu konseri düzenleyip, bizim iki gün kahrımızı çeken ve herşeyin en güzel şekilde gerçekleşmesini sağlayan Gökhan'a, otobüsümüz 4,5 saat rötarlı gelmesine rağmen balıkları pişirmek için bizi bekleyen Taylan, Gürsel ve Doğuş'a, konser için çabalarını esirgemeyen ve sahnede muhteşem bir performans sergileyen Skandal grubuna, ayrıca ilgileri için Naim ve Eren'e, site için Yiğit'e, Ardaya, Onur'a ve tanıştığım herkese teşekkürler.
Ayrıca alemci kardeşim Ali'ye o güzel rakı masası için buradan ekstra teşekkür ediyorum. Hepinizle yeniden görüşmek üzere....

ohooo... MELATONİN 'de Alanya'ya kapıyı attı 😛 Bizimde biyer bulmamız lazım 😛 😀

Melatonin insanları:!: ÇOK sevindim konserinizin iyi gecmesine... eminim daha iyileri sizi bekliyordur...

sevgiler......

Ankara dışına çıkmaya başladınız, artık yurtdışında da görmek istiyoruz biz Melatonin'i ve tahmin ediyorum ki bu konser umudunuzun kırılmasını engellemiştir.
Bir ilçede 110 kişiye çalmanız çok güzel. Koca Ankara'da konserlerde 200 kişi olunca büyük başarı oluyorsa bu konser hem organizatörler hem de grup açısından bir zaferdir...

junkcan demiş ki:
Ankara dışına çıkmaya başladınız, artık yurtdışında da görmek istiyoruz biz Melatonin'i ve tahmin ediyorum ki bu konser umudunuzun kırılmasını engellemiştir.
Bir ilçede 110 kişiye çalmanız çok güzel. Koca Ankara'da konserlerde 200 kişi olunca büyük başarı oluyorsa bu konser hem organizatörler hem de grup açısından bir zaferdir...

Bakan gibi konuşmuşum be 🙂
Ben bazen böyle bilir kişi gibi açıklamalar yapıyorum, kusura bakmayın çok bilmiş bir adam değilim ama bence başarıdır 🙂

junkcan demiş ki:
junkcan demiş ki:

Ben bazen böyle bilir kişi gibi açıklamalar yapıyorum, kusura bakmayın çok bilmiş bir adam değilim ama bence başarıdır 🙂
aferin hatanı anladın 😆 bi daha ikaz ettirme kendine 😆

junkcan demiş ki:
junkcan demiş ki:

aferin hatanı anladın 😆 bi daha ikaz ettirme kendine 😆

abilerim ne demek ya ben daha çok teşekkür ediyorum sizlere...alanya'ya birçok isim geldi çok olmasa da yasadıgım en güzel konserdi harikaydınız tek kelimeyle...

valla bugun baya baskı gördüm gömedim deil tekrar gelmeleri adına yaza zaten gelecekler büyük bi ihtimal bi aksilik çıkmazsa bunu o baskı yapan arkadaslara söyledigimde yaza da gelsinler o arada bi daha gelsinler doyamadık diye UMARIM en kısa zamanda tekrar bir arada olacagız...ben bu baskılara daha ne kadar dayanabilriim bilmiorum adamlar haklı oldukları için karşı da çıkamıyorum bende doyamadım melatonin'e :twisted:

evet 110 kişi iyi bir rakam ancak o gün konser saatinde 2 dersanenin denem sınavı yapması ve yagmur nedeniyle katılım baya etkilendi açıkcası...bir de gelmeyip konseri bugun ögrenenler de derdine yanıyor zaten:twisted:

herkesi bugun boyunlar tutulmuş biçimde görünce çok eglendim en azından tek benim boynum o durumda degildi... 😀 bir arada yolda yürürken karşıdan karşıya geçme sendromumuz ise anlatılamaz 😀😀😀

😆 selam mıllet ne dıyecegımı bende bılemıyorum valla melatonın ın alanyada kı performensı cookk guzel MUHTESEEMMMMM dı valla ama benım durumum sunda vahım herkezın boynu agrırken ben dırek belden gıttım neden ole oldu bılmıyom ama neyse onemlı deıl bı belın lafını yapcak degılım.UMUT abıcım sızlerı cok sevdık en kısa zamanda yenıden beklıyom valla BALIKLAR BENDEN 😀 CAN,ONUR,BURAK,GOKHAN abılerımıze cok cok selamlarrr.....BU ARADA BEN GURSEL.... 😀

bu arada gokhan arkadasıma cok cok tesekkur edıyorum.sızı alanyaya getırmek ıcın cok kastı valla ama sonucta oda bu kadar kasmasının karsılıgını sızın guzel konserınızle fazlasıyla aldı tekrardan ellerınıze ayaklarınıza saglık dıyorum...artık yabancı deılsınız her zaman alanya ya beklerız.....EN KISA ZAMANDA.. 😀

Geri