Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Alanyadaki Konser bencede Bombaydı :metal Boynum halaaaa ağrımakta :mrgreen: Sizi en kısa sürede alanyaya tekrar bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz 😀 O rakı balık sofrası :icelim muhteşemdi,konserdeki performansınız muhteşemdi,konser öncesi muhabbetler güzeldi....... Kısacası herşey harikaydı :mrgreen: Özellikle Gökhan abinin Time After Time daki Twin Pedal Bölümünü tek pedalla yapması bombaydı :tap: Nası yaptığını haala aklım almıyoo 😆 Bu arada Ben Doğuş 🙂

Alanya süperdi, gerçekten süperdi. Bizi ağırlamak için elinden geleni yapan birkaç insan ve bizi dinlemeye, eğlenmeye şartlanmış 100'den fazla seyirci. Bir grup daha ne ister ki. Umut'un teşekkür ettiği herkese ben de teşekkür ediyorum. Gökhan, Ali, Taylan, Gürsel, Doğuş... ve ismini yazamadıklarım. Her şey için çok teşekkürler en kısa zamanda yeniden görüşmek üzere.

Arkadaşlar Alanya konseri gerçekten harikaydı, diğer elemanlar memnuniyetlerini belirtmişler, ben bir şey eklemeyeceğim, katılıyorum hepsine 🙂 bu süperdi müperdi muhabbeti de uzamasın daha fazla, yanlış anlaşılabilir 😉 müzik dışındaki muhabbetleri diğer iletişim araçlarıyla yapabiliriz :twisted: anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın 🙂

burdan MELATONIN grubuna seslenıyorum...😀 eger herhangı afıs tasarım ya da album kapak tasarım konularında yapabılecegım bı sey olursa yardımcı olmayı cok ısterım..bu arada o album kapagı cok ta hosuma gıtmedı..yıne guzel ama bılmıyom ıste daha da guzel olabılırdı...

Alanya konserinizin böyle muhteşem geçmesine çok sevindim. Demekki melatonin nereye gitse orayı yıkacak.
Orada gökhanıma ve grubun diğer elemanlarına iyi bakan, onları rakılarla balıklarla besleyen herkese teşekkür ediyorum 🙂

burada konusması gereken sayılı adam var doğus sozum sana sen yerlerde yatmaktan baska bişey yapmadın bizim ölumuz cıktı zaten master of pupets ten sonra kimsede hal kalmadı ama o halimizle dagıldık gürselin saçları hep ağzıma girdi zaten hala belimde agrıyor siz ne biçim insansınız sanki alanyanın değil bizim üzerimizden geçtiniz oss ye 100 kalaya cok isterdik ama olmadı nasip değilmiş bu arada herkes Burak ı konusuor alanyanın kızlarını kensine hasta etti eger tekrara gelecekse hazırlıklı olsun benden soylemesi
umut abiyede ayrıca tesekkueler son time after time da olusan sinerjinin etkisiyle seyircilerin arasına atladı ve oda bize katıldı
HEPİNİZ SÜPERSİNİZ...

bu arada ben Oğuz hani su yakısıklı olan...

burada konusması gereken sayılı kişi var doğus sözüm sana sen yerlere yatmaktan baska bişey yapmadın ne kafası ne sallaması
zaten belim kopuyor Gürselinde saçları hep ağzıma girdi Onur zaten bir deri bir kemik kaldı terden
Kardeşim siz ne biçim insansınız sanki Alanyanın değilde bizim üzerimizden geçtiniz ama hepinizi tek tek takdir ediyorum o kadar ilgiyi ben görsem hemen yawsardım
Bu arada maalesef oSS ye 100 kala partimize gelemeyeceğinizi ogrendim cok uzuldum 1 ayda bu kadar yuku kaldırmazdı vucudum zaten...
Burak eger bi daha Alanyaya yolun düşerse tedbirli ol yolda parçalamasın kızlar seni yaa herkes bana BASSÇIII BASÇII diyor millet seni sayıklıyor benden soylemesi
Umut abiye ayrıca tesekkur ediyorum son time after time da sinerjiye kapılıp aramıza atlaması ve gelişen görüntü süperdi
en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle HEPİNİZ SÜPERSİNİZ...

Bu arada ben Oğuz hani su yakısıklı olan...

burada konusması gereken sayılı kişi var doğus sözüm sana sen yerlere yatmaktan baska bişey yapmadın ne kafası ne sallaması
zaten belim kopuyor Gürselinde saçları hep ağzıma girdi Onur zaten bir deri bir kemik kaldı terden
Kardeşim siz ne biçim insansınız sanki Alanyanın değilde bizim üzerimizden geçtiniz ama hepinizi tek tek takdir ediyorum o kadar ilgiyi ben görsem hemen yawsardım
Bu arada maalesef oSS ye 100 kala partimize gelemeyeceğinizi ogrendim cok uzuldum 1 ayda bu kadar yuku kaldırmazdı vucudum zaten...
Burak eger bi daha Alanyaya yolun düşerse tedbirli ol yolda parçalamasın kızlar seni yaa herkes bana BASSÇIII BASÇII diyor millet seni sayıklıyor benden soylemesi
Umut abiye ayrıca tesekkur ediyorum son time after time da sinerjiye kapılıp aramıza atlaması ve gelişen görüntü süperdi
en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle HEPİNİZ SÜPERSİNİZ...

Bu arada ben Oğuz hani su yakısıklı olan...

alanya'Da böyle bir potansityel oldugundan ben bile haberdar degildim potansiyel olarak gördügüm cevrenin konser zamanı şehir dışında üniversitlerde oldukları içi açıkcası ilk defa itiraf ediyorum konsr atmosferinin ne olacagından şüphliydim ancak bu potansiyeli sizler ile bu derce acıga çıkması beni ayrıca sevindirdi :twisted:

umut abi bir yerlerde dogru birşeyler yapmışız demişti ya hala aldıgım tepkilr sonucunda bende ne kadar dogru bir iş yaptıgımı gördüm yaptıgım ilk ve dogru iş bunu melatonin ve elemanları abilerim sayesinde oldu tekrar teşekkür etmek istiyorum...

ya burada utanarak kendim ve orada bulunan herkes adına yapılan büyük bir hatayı söylemek istiyorum millet kendini headbang'e kptırınca kimse fotograf çekmemiş çekemmiş...bi tek kızların tellerinde fotolar gördüm onlarında hepsi burank t-shirt ü çıkarttıktan sonra tek onu çekmişler nedense :twisted:

ama orada bulunan gazeteci arkdası buldum onun elinde 70poz varmış onları alacaz da elemanla karşılaşamıyorum 2gündür ama alacam merak etmeyin burada koyacam orayada heryre😀

Alanya'yı tanıma vesilesiyle bizlerle oldukları için teşekkr ediyorum.. Konserin dogmgunume denk gelmesi beni ayrıca mutlu etii 🙂 Teşekkür ediyorum hepsine, grubun solo gitarı olan Onur abiye hayranlığım sürmektedir.. 🙂

Geri