Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bunları ben telefon ile çektim çok iyi fotolar degil ancak idare edin bu gazeteci zanneden kendini salagı bi bulam ben yapacagımı biliom... :roll: 😛
Melatonin'in bir kaç konserinde bulundum.Burada yazılan bütün olumlu eleştirileri sonuna kadar hakettiklerini düşünüyorum.Bu forumlara destan olmuş Alanya konserini çok merak ettim ama malesef fazlasıyla istememe rağmen orada değildim.Forumu açıp basçı Burak'ın resimlerini görünce baya şaşırdım.Alanya havası mıdır,kitlenin potansiyel fotoğrafçı olmasımıdır nedir çok fena gaza gelmiş hakkatende çok çekici pozlar vermiş objektiflere..Sahnelerinin zaten süper olduğunu söylemeye gerek varmı bilmiyorum;bu güzel sahne Burak'ın striptiz şovuyla birleşince iyice yemede yanında yat durumları tabi..E (yakın) çevresi buraka açık ol dememişmiydi,çocuk açılmış haliyle..Aman dikkat yakın çevrenin tepkisine mağruz kalmasın baya memnun olmuş seyirci yazık olur
bu gune kadar cok ta olmasa alanyada konserler oldu haluk levent ten tut ogun sanlısoy,teoman,athena,mogollar ve sayamadıgım nıcelerı ama acıkcası ıcınde en zevk aldıgım ve en costugum en koptugum konser melatonın konserı olmustur 2. sırada ıse mogollar vardır ondada cosmadım ama cok ıyı muzık yapıyolar .... ama bolmıyorum herhalde artık melatonın hayranıyım 😀
walla baktım çok basit bişe olmuş bi de evde yapıp getirdigi için pek oynama yapamdık ama bi gün yanıma alıp bişeler yapacaz güzel bişe daha fazla uzamasında bi şekilde yayına girsin diye böyle oldu artık idare ediverin 😀
evet katılıyorum sıte de bı basıtlık var acıkcası gokhancım melatonın logosu felan bısyı varmı onu koyun yoksa hemen yapalım o sıteyı guzellestırmek lazım bıran once..ıyı hos hıc olmıyacagına olsun demısınızde en azından elı ayagı duzgun bı sey olsun bea...
evet katılıyorum sıte de bı basıtlık var acıkcası gokhancım melatonın logosu felan bısyı varmı onu koyun yoksa hemen yapalım o sıteyı guzellestırmek lazım bıran once..ıyı hos hıc olmıyacagına olsun demısınızde en azından elı ayagı duzgun bı sey olsun bea...
moruk valla sıte ıslerıyle 1 - 2 sene oldu bırakalı unuttum artık yeni cok yardımcı programlar felanda sıkmıs duyduguma gore ama yıne de bı arastırayım.olursa yaparız yanı sorun degıl...
ben tüm melaqtonin abilerimi çok seviorum bu haftsonunu onlarla geçirmek çok güzeldi onlara buradan çok kocaman teşekkürler yepyeni sürekli konser haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla!!!mümkün oldugunca bulunmaya calışcam...
Sonunda ya sonunda,güzel akıllı bi insan oğlu çıkmış da şu güzel gruba bi site edindirmiş.. Aklına ve eline sağlık gayet güzel olmuş.Hadi bakalım güle güle kullanalım