Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

kuntumut demiş ki:
purevolume'daki şarkılarınızı dineldim
çok başarılı
başarılar...
Sağol Umut, Josef K.'ya da ODTÜ'de ve müzik hayatınızın devamında başarılar dileriz. Hey gidi günler... "zaman zaman da olsa s**tir çek dünyaya, zor da olsa" :twisted:
Melatonin'in "diehard" fanları için bir müjde vermek istiyorum 😆 bi aksilik çıkmazsa 26 Mart'ta Samsun'da olacağız tanıdık bi grupla beraber(ipucu vereyim=> onu görmek uğursuzluk getirir derler :twisted: ) ayrıca 19 Mart'ta Gölge'de yeni bir besteyle fanlarımızın 😆 karşısına çıkacağız 😉 bekleriz efendim Gölge'ye.
Bu arada sevgili crow, bi logo bekliyoruz zat-ı alinizden.
Sevgiyle kalın metal kalın :twisted:

aman tanrım,melatonin epeyce büyümüş serpilmiş 😆 19 martta bu kez kesin gelcem kesin kesin kesin!!!(umarım... :roll: 🙂 )
başkanım (topluluk da yalan oldu ya... 🙁 ) gelcem gelcem deyip gelmeme daha doğrusu gelememe konusunda mimliyim lakin bu kez kararlıyım,evet...

nihayet samsun haberi gelmiş ne zaman kesinleşecek diye kıvranıp duruyordum ya aslında oraya da gitmek lazım buradan 16 saatmiş 😀 can abi biliyorum gölge dolacak bana yer ayırmayı unutmayın abi o kadar yoldan gelecem :twisted:

şu topluluk baskan muabbetleri nedir ya?!? en önde giden fanınız olarak 🙁 diehard olmak istiyorumk bende 😀 bunu siteye ekleyelim bi şekilde işin ayrıntılarını bekliyorum msn'den falan sormicam herkes ögrensin bu fan tayfasını 😀

wastelander kardes valla logo en kısa zamanda harız olcak ama bı tane degıl bı kac secenek sunacam .foruma koyarız herkez bakar bı en cok begenılenı secerız olyle bı sey yapmayı planlıyorum sızlere de uyar mı____?......

ya benim ankaraya gelme işinin kesinlik durumu kalktı gelebilirim inşallah kulagımın ve boynumun pasını siilmek çok istiodum ama neyse testament sii beklio bu akşam...

bir melatonin elemanı olarak bilet fiiyatını biraz pahalı buldum açıkçası. Hakkım olduğu için ya da hesap sormak için değil sadece merak ettiğim için biri bunu açıklayabilir mi? özel mesajla da olabilir.

albüm tanıtım konseri bu olcak o kadar... onurabim konsere gitmediin belli oluyo yani normal bi fiyat bence... gittiniz testamente bensiz, beni bi' başıma bıraktınız bu titreyen ellerle ya alacağınız olsun. return to serenity çalarken bana dinleteceksiniz, onu da yapmadınız. asıl şimdi tam zamanı "even the wind doesn't want to touch me" demenin...

bu aralar ben mali olarak kötü durumdayım. belki de ondandır. ama şöyle düşündüm. ben melatonin, dreamtone ya da herhangi bir başka grubu seviyor olsam da konserine gidecek olsam 8 YTL veremezdim açıkçası. Ha sen dersen ki Testament'e dünyanın parasını verip gitmedin mi a şerefsiz? O ayrı. ömrü hayatımda bir kere. O gün rakip denebilecek bi barda başka bir konser olduğu da düşünülünce(bana rakip değil yanlış anlaşılmasın bara rakip) 8 YTL yine çok geldi bana. Bi de üstüne Taylan Ayık konserinin (gerçi konser olmadı ama bilet fiyatı belliydi) bile 7.5 YTL olduğunu hatırlayınca iyice.... Neyse organizasyonun takdiridir de 3 kişiye çalmak zorunda kaldığımızda ne kadar sıkıldık hatırlıyorsundur heralde. Aklıma gelmişken "return to serenity" çalmadılar be hocam. Yoksa seni unutur muyuz hiç?

hakkaten konser giriş ücretleri 5 ytl'den 7 hatta 8 ytl'ye nasıl sıçradı anlamış değilim,sanırım konserlerin garage'a ya da başka mekanlara kaymasından kaynaklanıyor böyle giderse hep beraber garage'a kayacaz.Biraz da bu fiyat sıçramasında aç gözlü organizatörlerin payı olmuş olabilir

anti-social demiş ki:
hakkaten konser giriş ücretleri 5 ytl'den 7 hatta 8 ytl'ye nasıl sıçradı anlamış değilim,sanırım konserlerin garage'a ya da başka mekanlara kaymasından kaynaklanıyor böyle giderse hep beraber garage'a kayacaz.Biraz da bu fiyat sıçramasında aç gözlü organizatörlerin payı olmuş olabilir

Organizatörler biletin fiyatını 5 YTL yapmak isteyince bar biraya zam geldiğini söylüyor. Biraya zam gelince barlar alacağı payı arttırdı bundan dolayı biletler 7-8 YTL civarı oldu.
Geçmişte 5 YTL'ye konser oluyordu organizatör aynı parayı alsa 6 YTL'ye yapılabilir bu konserler.
Bugun dandik bir amatör grup konseri bile 7.5 YTL'ye yapılıyor 🙁 halbuki 12-13 YTL'ye Şebnem Ferah filan dinlenebiliyor. Keşke daha ucuza olabilse bu konserler.

Bu konserimiz albüm tanıtım konseri olduğu için fiyat diğer mekanlara göre biraz yüksek görünüyor Bu konuda haklısınız. Zaten bundan sonrakilerde daha düşük olacak. Bir de konserin Gölge gibi bir yerde olduğunu ve çıkacak grupların değerli gruplar olduğunu unutmamak gerek. Ankara'da 10 yıldır hizmet veren çoğu profesyonel gruba ev sahipliği yapmış bir mekan. Ayrıca çoğu grubun tanıtımına da ev sahipliği yapmıştır. Bu nedenle anlayış göstermenizi bekliyoruz. Teşekkürler...

asuwa demiş ki:
Bu konserimiz albüm tanıtım konseri olduğu için fiyat diğer mekanlara göre biraz yüksek görünüyor Bu konuda haklısınız. Zaten bundan sonrakilerde daha düşük olacak. Bir de konserin Gölge gibi bir yerde olduğunu ve çıkacak grupların değerli gruplar olduğunu unutmamak gerek. Ankara'da 10 yıldır hizmet veren çoğu profesyonel gruba ev sahipliği yapmış bir mekan. Ayrıca çoğu grubun tanıtımına da ev sahipliği yapmıştır. Bu nedenle anlayış göstermenizi bekliyoruz. Teşekkürler...
bizleri değerli gruplar olarak gördüğünüz için teşekkürler ama fiyat konusunda bunun bir etkisi olmasa gerek. bildiğiniz üzre gruplar konserden para almıyor. en azından bana öyle bir duyum gelmedi...

junkcan demiş ki:
Organizatörler biletin fiyatını 5 YTL yapmak isteyince bar biraya zam geldiğini söylüyor. Biraya zam gelince barlar alacağı payı arttırdı bundan dolayı biletler 7-8 YTL civarı oldu.
Geçmişte 5 YTL'ye konser oluyordu organizatör aynı parayı alsa 6 YTL'ye yapılabilir bu konserler.
Bugun dandik bir amatör grup konseri bile 7.5 YTL'ye yapılıyor 🙁 halbuki 12-13 YTL'ye Şebnem Ferah filan dinlenebiliyor. Keşke daha ucuza olabilse bu konserler.

+1
Evet keşke daha ucuz olsa

:metalhead

Konserde başarılar dilerim.
Maddi durumlar el verirse ordayım 😀

Burank demiş ki:
asuwa demiş ki:
bizleri değerli gruplar olarak gördüğünüz için teşekkürler ama fiyat konusunda bunun bir etkisi olmasa gerek. bildiğiniz üzre gruplar konserden para almıyor. en azından bana öyle bir duyum gelmedi...

Burak abim çok güzel demiş katılmamak mümkün değil... 😀

Ya bi de ben çıkışta arkadaşların konserine gidicem rakip barda sorun olur mu ? 😀 😀

Geri