Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

adımız çıkmış tedirgine zaten 😀 ,yok türkiyede heavy thrash ve rock'n roll'un son temsilcilerine samsun halkı da kafalarını sallamaktan kopararak cevap vereceklerdir.Yoksa bir bir döverim,hiç acımam.afişi de nasıl buraya koyacam bilmiyorum ya ondan koyamadım.Bi zahmet Can yamak kardeşimiz,nam-ı diğer wastelander koysun.
Samsun da metalle bütünleşcek merak etmeyin 😉

titanicfest6ef.jpg

MaraJade demiş ki:
2 hafta önce gölgede beni fazlasıyla coşturmuş mutlu etmiş grup..hem de bu tarzı fazla dinlemememe rağmen ve de biraz gruba karşı önyargılı olmama rağmen..çok taktir ettimm daha nice konserlere..
Önyargılı birine dahi beğendirebildiysek kendimizi ne mutlu bize, yeni konserlerde görüşmek üzere...
adımız çıkmış tedirgine zaten ,yok türkiyede heavy thrash ve rock'n roll'un son temsilcilerine samsun halkı da kafalarını sallamaktan kopararak cevap vereceklerdir.Yoksa bir bir döverim,hiç acımam.afişi de nasıl buraya koyacam bilmiyorum ya ondan koyamadım.Bi zahmet Can yamak kardeşimiz,nam-ı diğer wastelander koysun.
Samsun da metalle bütünleşcek merak etmeyin
oldu mu tedirgincim, oldu mu gülüm 😆 ben de bilmiyordum ama araştırdım öğrendim, öğrenmenin yaşı yok, bilmemek değil öğrenmemek ayıp vs. vs...
Yukardaki afişte de görüldüğü üzere 9 Nisan'da Samsun'da görüşmek üzere ...

ya müziğinizle alakalı değil iyi olduğunuzu zaten duymuştum ama tavır olarak çok kendini beğenmişlerdir falan demişlerdi bu sebeple önyargılıydım ama bana samimi geldiniz açıkcası..zaten gelmeseniz buraya yazmazdım o da var 8)

MaraJade demiş ki:
ya müziğinizle alakalı değil iyi olduğunuzu zaten duymuştum ama tavır olarak çok kendini beğenmişlerdir falan demişlerdi bu sebeple önyargılıydım ama bana samimi geldiniz açıkcası..zaten gelmeseniz buraya yazmazdım o da var 8)

bunu açıklıkla dile getirdiğin için çok teşekkürler marajade. Şu noktadan sonra söyleyeceklerim sana değildir. Keşke sana bunu kim söylediyse onu da söyleyebilsen ama pek etik olmaz kabul ediyorum. Ama kim ne artistliğimizi, ne kendini beğenmişliğimizi görmüş onu merak ettim. Etrafta söyleyemediği şarkıyı söyleyebiliyorum çalmayı beceremediği şarkıyı çalıyorum diyen bir sürü adam var. Ayrıca ben kendi şahsıma konuşursam konserden sonra kötü çaldıysa(k)/(m) bunu bu ortamda söylemişimdir eski mesajlarımı dileyen okuyabilir hatta gruptaki arkadaşlarımla tartıştığımız bile olmuştur bu konuda, niye böyle bir şeyi foruma yazıyorsun diye.
Bu grupta çalan hiçkimsenin kendi enstrumanında virtüözlük iddiaası yoktur. Keşke olabilse o da ayrı mesele tabii de, şu varki kendine güvenmekle haddini bilmemek arasında çok ince bir çizgi vardır. Melatonin grubunun da bu çizgiyi aştığını düşünmüyorum. BU gruptaki insanlar çok iyi müzisyen, söz yazarı vs... iddiasında insanlar değildir. Müzik teorisine son derece hakim, teoriyi çok iyi bilen insanlar da değillerdir. Ama önce dünyada, sonra Türkiye'de en son da Ankara'da metal müziğin nereden geldiğini, nereye gitmekte olduğunu; bu süreçten kimlerin, takındığı hangi tavırlarla ne derece sorumlu olduklarını (kendi görüşleri doğrultusunda) az çok bilmektedir. Eğer bazı insanlara ona göre davranılmışsa bu kendini beğenmişlik olarak algılanabilir. Melatonin, Solitude ruhundan gelmiştir. (müzik olarak değil birlik, fikir vs..olarak) Solitude ise Astrahan'a kadar uzanır. Bunları bilenler bilirler. Biz de bizden öncekilerden çok dinledik, gördük, öğrendik. Haddimizi bilmeyi öğrendik, saygı göstermeyi öğrendik. Gerektiği yerde konuşmayı da.

onurabim kızma yaw doğrudur belki de, zaten ben bu kendini beğenmişlik denilen (aslında artık denilmeyen🙂) şeyin müzikle alakası olduğunu da zannetmiyorum, bence kişisel olarak böyle algılıyor insanlar bazılarımızı, melatonin olarak değil, ayrıca bence de teşekkürler MaraJade böyle birşeyi açık sözlülükle bizimle paylaştığın için, arada sırada insan istemeden yanlış anlaşılabiliyor yapacak birşey yok... 🙂

tanıdıgım tnıyabilecegim en alcak gönüllü insanlar oldugunu onlarla geçirdigim alanyada 2 gün ile ve ankara'ya geldigimde ki günlerde de fazlasıyla anladım kendileriyle konuşurken onları övdükçe bunu reddeden insanlar 😀 eşiniz benzeriniz yok sizin valla yerinizde baskarı olsa gerçekten bu kendini begenmişlik durumuna nasıl girerlerdi inanın ki sizin basarınızı yakalamadan bu kendini begenmişlige kaptıraların sayısın çok fazla oldugu da bariz ortada herkes de biliyor...

tekrar burdan da söylemek istiyorum iyiki sizleri tanımısım gerçekten bu kadar kısıtlı zamanda bana çok şey kattınız...

yaw 100. mesajı buraya atacaktım dalgınlıktan marty friedman denen, insanlığından şüphe ettiğim dangalak adamın forumuna yazdım.. .görüyo musun yaa... 🙁

gbanes374 demiş ki:
junkcan demiş ki:
Burank demiş ki:
yaw 100. mesajı buraya atacaktım dalgınlıktan marty friedman denen, insanlığından şüphe ettiğim dangalak adamın forumuna yazdım.. .görüyo musun yaa... 🙁

üzülme burak'cığım 200. mesajı atarsın sen de...
pazartesi Tapir var unutma 🙂
Severim ben tapiri, laf etmeyin o adama... 😆
(Burank avatar hoş olmuş 😀 )

saolasın gökhancım...

junkcan demiş ki:
Burank demiş ki:

üzülme burak'cığım 200. mesajı atarsın sen de...
pazartesi Tapir var unutma 🙂

ya ben o sınava girmek istemiyorum çok sıkıldım yaa 🙁

MaraJade demiş ki:

Sana bunu söyleyen adamın alnını garışlarım ben... 😆
Herhangi bir grup olsa "Lan belki bir şeyler yapmışlardır" derim ama Melatonin elemanları için mümkün değil bu. Zaten Samsun'da herkes görecek ne kadar rekor insanlar olduklarını. Keşke gelebilseydim. 🙁

deerrudolf demiş ki:
MaraJade demiş ki:

Sana bunu söyleyen adamın alnını garışlarım ben... 😆
Herhangi bir grup olsa "Lan belki bir şeyler yapmışlardır" derim ama Melatonin elemanları için mümkün değil bu. Zaten Samsun'da herkes görecek ne kadar rekor insanlar olduklarını. Keşke gelebilseydim. 🙁

Çağlar çok teşekkürler kibar sözlerin için. Desteğinizi hissetmek çok güzel.
Ben böyle arada bir deliriyorum asabi mesajlar yazıyorum. bir kere daha olmuştu bu kusura bakmayın. Keşke gelebilseydiniz Samsun'a. Sağlık olsun. Herkese çok selamlar. Samsun'dakilere de: GÖRÜŞMEK ÜZERE!!

fena desteklemek 🙂 ne güzel bi tabirmiş... hoşuma gitti teşekkürler , sevgiler ve saygılar. güzel bir gün olacak hissindeyim... son dakikada kalemizde bir gol görmezsek tabi.ve pek tabi ertesi sabahki mesai de bi o kadar kötü olcak. olsun alanyadan on saat yol tepip çalışmadık mı? yine yaparız...

Melatonin'e Samsun yollarında başarılar dilerim...
🙂
Ha @fonurb, bu arada imzandan "orjin" i silebilirsin, hatta ben de silebilirim benim imzamı... Sende kalsın... 😉

Geri