Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

ace_ventura demiş ki:
Burank demiş ki:
asuwa demiş ki:
Bu konserimiz albüm tanıtım konseri olduğu için fiyat diğer mekanlara göre biraz yüksek görünüyor Bu konuda haklısınız. Zaten bundan sonrakilerde daha düşük olacak. Bir de konserin Gölge gibi bir yerde olduğunu ve çıkacak grupların değerli gruplar olduğunu unutmamak gerek. Ankara'da 10 yıldır hizmet veren çoğu profesyonel gruba ev sahipliği yapmış bir mekan. Ayrıca çoğu grubun tanıtımına da ev sahipliği yapmıştır. Bu nedenle anlayış göstermenizi bekliyoruz. Teşekkürler...
bizleri değerli gruplar olarak gördüğünüz için teşekkürler ama fiyat konusunda bunun bir etkisi olmasa gerek. bildiğiniz üzre gruplar konserden para almıyor. en azından bana öyle bir duyum gelmedi...

Burak abim çok güzel demiş katılmamak mümkün değil... 😀

Ya bi de ben çıkışta arkadaşların konserine gidicem rakip barda sorun olur mu ? 😀 😀

Rakip bardaki konser de güzel esasında ama bir grup eksik o afişteki 🙁

Hocam anlıyorum demek istediklerinizi fiyatın piyasa değerlerine göre yüksek olduğunu kabul ediyorum. Yalnız 2. albümü çıkan bir grubun gala konseri olduğunu ve de konserde kaliteli grupların çıktığını unutmamak lazım görüşündeyim. Sonuçta aradaki çok küçük farkın albümü olan bi grup için çok büyütülecek bir olay olmadığının görüşündeyim ama yine de konser günü konuşuruz bu konuyu onur abi..

asuwa demiş ki:
Hocam anlıyorum demek istediklerinizi fiyatın piyasa değerlerine göre yüksek olduğunu kabul ediyorum. Yalnız 2. albümü çıkan bir grubun gala konseri olduğunu ve de konserde kaliteli grupların çıktığını unutmamak lazım görüşündeyim. Sonuçta aradaki çok küçük farkın albümü olan bi grup için çok büyütülecek bir olay olmadığının görüşündeyim ama yine de konser günü konuşuruz bu konuyu onur abi..

2. albümünü çıkaran grup kim sorması ayıp?

Dreamtone Can'cım duymadın mı koccaman yazıyo afişin en üstünde hakettiği yerde anlı şanlı 🙂 Dreamtone'un altında çalmaktan gurur duyuyoruz bütün Melatonin üyeleri olarak...

wastelander demiş ki:
Dreamtone Can'cım duymadın mı koccaman yazıyo afişin en üstünde hakettiği yerde anlı şanlı 🙂 Dreamtone'un altında çalmaktan gurur duyuyoruz bütün Melatonin üyeleri olarak...

İlk albümü hangi ara çıkarttılar biz mi duymadık. Ben bir demo görmüştüm zamanında ama onun dışında bir şey de görmedim.
Böyle büyük grupların altında çıkamadan grubu dağıttık tüh. En son Knightmare'in altında çıkacaktık. Crossfire'ın altında çıktık ama onların bir albümü bir demosu var. 2 albümlü bir grubun altında çalmayı ben de çok isterdim... Kısmet değilmiş, sizin kadar şanslı değilmişiz.

junkcan demiş ki:
wastelander demiş ki:

İlk albümü hangi ara çıkarttılar biz mi duymadık. Ben bir demo görmüştüm zamanında ama onun dışında bir şey de görmedim.
Böyle büyük grupların altında çıkamadan grubu dağıttık tüh. En son Knightmare'in altında çıkacaktık. Crossfire'ın altında çıktık ama onların bir albümü bir demosu var. 2 albümlü bir grubun altında çalmayı ben de çok isterdim... Kısmet değilmiş, sizin kadar şanslı değilmişiz.
Dalga mı geçiyorsun Can :?: Tam anlayamadım, cidden...

gbanes374 demiş ki:
junkcan demiş ki:
wastelander demiş ki:

Dalga mı geçiyorsun Can :?: Tam anlayamadım, cidden...

yok canım ne dalgası

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş demek istediğim

Unforeseen Reflections demodur
Sojourn grubun ilk albumudur.

Pazar gunu gelmek isteyen herkesi organizasonumuza bekleriz...

Not: Konserin bilet fiyatları organizasyon ekibimiz tarafından kararlaştırılmıştır. Organizasyonda sahne alacak olan Dreamtone, Melatonin ve Neutron gruplarının fiyat belirlenmesiyle bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu konser, Dreamtone grubunun, albümleri öncesinde çıkacağı son konser olma özelliğini taşımaktadır ve bilet fiyatının belirlenmesinde bu konunun herhangi bir etkisi yoktur.

yarın sınavım olduğundan sanırım diğer grupları izleyemeyeceğim ama umarım herkes için eğlenceli bir konser olur... seyirci olur kafa sallarlar biz de onları salarız...

ismailcim eminim güzel bir afiş ama sanırım upload sırasında bir tedirginlik yaşadın...
samsun konseri kesinleşti değil mi? peki rakılar ve balıklar?
belki deniz durdağ abinizi de tutar kulağından getiririm, askerlik öncesi dağıtmak ister belki deli gönlü genç kardeşimizin. hazır biz de arızaya bağlamış dolanırken motorize motorize, bi teselli olur samsun, kendimize geliriz...
e size de artık afişleri buraya upload eylerken tedirgin olmamak, o mekanı doldurmak düşer değil mi? zaten ondan hiç şüphem yok, aklıma taaa barfly zamanındaki rock kültür topluluğu konseri gelir hala özlemle anarım o konseri...

2 hafta önce gölgede beni fazlasıyla coşturmuş mutlu etmiş grup..hem de bu tarzı fazla dinlemememe rağmen ve de biraz gruba karşı önyargılı olmama rağmen..çok taktir ettimm daha nice konserlere..

Geri