Evet üşenjmemişsin her cümlemi alıntı yapmışsın tek tek bence üşenmedim senin ben seni tanımıyorum senle daha öne ne zaman konuştum ayaklarına bi kanıt olsun diye
mesaj kutumdaki mesajlarımızı print screen ettim
hani diyodunya sen kimsin ki feLan ?
😆
bide ben 24 yaşındayım Turizm otelcilik meznuyum şu an Açıköğretim İşletme 3 teyim aynı zamanda Bilkent Arkeoloji 1 deyim
haaa bunları neden yazdım ?
forumda hala marjinal metalci kılıklı insanlar var nightvolves fanı olan kullanıcı gibi
yok öyle sen daha bebesin sen malsın sen kimsin eziksin büzüksün muhabbetini baştan bastırmak icindir..
Kaldıki bunu hiçbirinizin eleştirmeye hakkı yok
haaa dersenizki
- Biz Metalciyiz bilader bize hicbişi sökmez biz asarız keseriz gelir asarsın o zaman..
Eren gördügüm kadarıyla sacma sapan hala salak salak cevaplar yazıyo size yani siz onu yerden yere vurdukca o nedense dahada istiyo bu lafım Eren'e ..Eren senide anlamak mümkün degil ?napmaya çalıştığını bi anlayabilsem ?!?
butun Origamcılarla garajda oturup bu konuyu tartıştık..
Can haricinde (junkcan) mevzuyu adam gibi idrak eden olmamış bugun eve geldigimde bunuda gördüm.
haa bide bana Lan bi git işine diyen Crossfire'cıya bişi diycem
Melatonin başlığı sabitlense nolur ?
yaklaşık 30 bin kullanıcı var bu forumda 30 bin kişi Melatonin'i en üstte görür sürekli dikkat çeker bu grup reklam olur iyi olur faydası dokunur yani..
Kendine hakim ol bu birincisi :!:
şuraya yorum yazarken ölçüp biçip yaz hava olup boşluğa karışmasın
evet şimdide seni tanımıyorum diyebilicekmisin bakalım Phicoz ?