Teşekkür ederiz çay hastası-> bektaş ->çay hastası 😀, her şeyden önce geldiğiniz, bizi yalnız bırakmadığınız için.(senin için yolcu'da da çay bulundururuz gerekirse) Açıkçası bu haftaki program biraz sıkıcıydı.(neden acaba?) Müzikal olarak ne kadar doldurdum bilemiyorum ama, sahne bakımından Umut'un yokluğunu benim göbeğim bile dolduramadı. Meğer ne ulvi bir kişilikmiş. Adama çok iyi davranıcam bundan sonra.
Bu arada bizi hiç bir haftada yalnız bırakmayan tamamı gelemese bile en az bir iki temsilci yollayan odun zophaa tayfasına da ayrıca teşekkürler. Yakup'a skin'o my teeth performansından dolayı teşekkürler. Önümüzdeki salı yani ayın 29'unda program olmayacak. Herkese duyurulur. 5 Eylül Salı akşamı görüşmek üzere...
Bu arada bizi hiç bir haftada yalnız bırakmayan tamamı gelemese bile en az bir iki temsilci yollayan odun zophaa tayfasına da ayrıca teşekkürler. Yakup'a skin'o my teeth performansından dolayı teşekkürler. Önümüzdeki salı yani ayın 29'unda program olmayacak. Herkese duyurulur. 5 Eylül Salı akşamı görüşmek üzere...