Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Aha! Yakalanmışız. :? Ama açıklayabilirim. Melatonin'in nacizane gitaristi Umuty her programda dışarıya bakıyor. Biz de acaba nereye bakıyor diye konuşmaya başladık ve Sait Abi'yle tanışmamız böyle oldu. Matematik hocası koskoca, bir bildiği vardır dedik. Hata mı ettik abiler?

Siz Umut'a uyarsanız, başınıza daha çok şey gelir. Melatonin'in diğer gitaristine bakın(yani bana). Ben Yolcu'da hep kumru gibi önüme bakıp düşünüyorum. Umut'a uyar mıyım? uymam. Niye ? Çünkü bir bildiğimiz var. Siz de ona göre davranın derim. 😀

Valla bugune kadar bana takilipta hayatina engin tecrube katmayan yoktur. Melatoninin diger gitaristi yukaridaki mesajinda alenmen EYYAM yapmakta ve ermaltorogluy ile olan akrabagligini kanitlamaktadir...
Evet her programda pencereden karsiyi seyrediyorum ama niye bi sorun. Cunki bi bildigimiz var ve bu gizli bilgiyi bana takilan sevgili deerrudolph ve anti-social ayriyetten Onurcugum ile paylasacagim takim elbiseli bir gunumuzde....

forumda gezerken rastladım.. siz samsuna gelmiştiniz dimi bende ordaydım.. :roll:

cevabını bile bile memnun kaldınızmı diye sormama gerek yok galiba (hayır diyeceğinizi düşünüyorum) :?

Açıkçası bu cevap vermeden edemeyeceğim bir mesaj. Şimdi şöyle. evet çok memnun kalmadık. neden? ses sistemi şöyleydi, ekipman yoktu, geri dönüş paramızı vermediler vs... gibi somut şeyleri bir yana bırakalım biz orada saygı görmedik. Biz her şeyden önce bizi oraya getirenlerin misafiriydik. Bize böyle yaklaşılmalıydı bence. Biz Alanya'ya konsere gittik. Alanya samsun'un beşte biri kadar bir yer ve düzenleyenler de 20 +-1 (emin olun daha fazla değil) yaşlarındaydı. Sahne derme çatmaydı, 2. bir gitar amfisi yoktu ve ufak bir amfiyle idare etmek durumunda kaldık. AMA orada insanlar bize öyle bir şekilde davrandılar ki ne sahneyi gözümüz gördü ne amfiyi ne şunu ne bunu. Bize her şeyden önce saygı gösterip misafirleri olduğumuzu hissettirdiler. Zarar ettiler buna rağmen yol paralarını elimize saydılar hatta ötesi akşam yemeğimizi bile ısmarladılar. Yani söylemek istediğim şu; Samsun'a gelirken başımıza böyle şeyler gelebileceği ihtimalini düşünmüştüm. Önemli olan hep birlikte eğlenebilmekti. Ama organizasyon yapmaya çalışanlar açıkçası bunu pek umursamadılar. Durum budur benim açımdan.
Tekrar girer okur musun bilmiyorum ama ben sana sorayım madem sen de oradaydın. Sen memnun kaldın mı?

samsun olayı bir şanssızlıktı. saygısızlık sadece bize değil aynı zamanda samsun'lu arkadaşlara da yapılmıştı ... samsun'lular bundan çok daha fazlasını hak ediyordu bence...
ama ne olursa olsun yıllarca uğraştıktan sonra antalya'sından trabzon'una, samsun'una, istanbul'una, eskişehir'ine ulaşabilip, oradaki insanlardan da böyle güzel tepkiler almak yetiyor insana... oralara kadar geldik, belki gerçekten sefil olduk ama olsun birkaç kişiye daha ulaştık. bunlar insanı duygulandıran, gururlandıran şeyler...
herkese yorumları ve dilekleri için teşekkürler...

KaraPapa demiş ki:
Time after time süper parça sağlam olmuş bugün elime geçti trabzondan selamlar hepinize yolunuz açık olsun 8)
Eyvallah kardeş, selamlar Trabzon'a baba memleketi ne de olsa 🙂 demomuzun tamamı için link, imzamda var ama buraya bi daha yazayım
http://rapidshare.de/files/20248303/Melatonin_-_Demo.rar.html
metalgamer demiş ki:
hay ben bu samsunun.............hepinizden tekrar özür diliyorum
İso'cum senin sorumsuzluğun değildi olanlar, başkalarının verdiği sözlere güvendin sen de, alınma artık bu konuda, yeni besten de yolda 😉 keşke başka türlü besteler de yapsak artık ... keşke yeni bir kayıt yapabilsek ... çarşamba sabahı hayatımın en önemli sınavına gireceğim ve salı gecesi Yolcu'da programımız var, bekleriz, sanat için değer her şeye 😉 😛 :? 🙁 :evil:

Burank demiş ki:
drumscat demiş ki:
wastelander demiş ki:
çarşamba sabahı hayatımın en önemli sınavına gireceğim ve salı gecesi Yolcu'da programımız var

İşte biz bu anlayışı örnek alıyoruz :taptim O yüzden okul bitmeyecek zaten 🙂

biz ettik sen etme 😀 biliyosun değil mi zar zor 8 senede bitirdiğimi :metalhead

He he 🙂. Melatonin'in en çalışkanı konuşuyor. 4 senede okulu bitirmenin sırlarını verebilirim. Ama müzisyenliğiniz eksik kalabilir biraz. Benim gibi 😀

Ayrıca da Trabzon'dan mesaj atan arkadaşa çok teşekkürler. Gerçekten duygulandım. Keşke mümkün olsa da oralarda çalabilsek. Kısmet işte...

fonurb demiş ki:
Burank demiş ki:
drumscat demiş ki:
wastelander demiş ki:
çarşamba sabahı hayatımın en önemli sınavına gireceğim ve salı gecesi Yolcu'da programımız var

İşte biz bu anlayışı örnek alıyoruz :taptim O yüzden okul bitmeyecek zaten 🙂

biz ettik sen etme 😀 biliyosun değil mi zar zor 8 senede bitirdiğimi :metalhead

He he 🙂. Melatonin'in en çalışkanı konuşuyor. 4 senede okulu bitirmenin sırlarını verebilirim. Ama müzisyenliğiniz eksik kalabilir biraz. Benim gibi 😀

Biliyorum abi 🙂 Sağlık olsun, 8 sene stüdyoya gidecez demek bu 🙂 :metalhead Ki müzisyenliğimiz eksik kalcaksa öyle eksik kalsın Onur abi 🙂 Mühim olan insanlık 🙂

Bu akşam 21:30 - 23:30 arası Yolcu'da programdayız. Yenilik olarak bir adet Pentagram ve bir adet silov Testament var. Bekliyoruz, tüm sevenlerimizi 😛

Galatasaray'ımızın ve can'ın malum sınavının azizliğine uğradığımız bir program oldu... 90 dakika boyunca bir gol sesi duymak için bakındık durduk televizyona ama "olmuyor olmuyor olmuyor"... önümüzdeki maçlara artık...

Geri