Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

Burank demiş ki:
az önce aldığım bir habere göre canın sınavı "süfferrr" geçmiş... ne okumuş adamlarmışız beyaw!!!
Önce bi açıklansaydı be abi 😀 sonra :kicsalla olmayalım :mrgreen:
Bu arada dün gece Yolcu'yu dolduran yüzlerce metalci kardeşime buradan teşekkür etmek istiyorum. İşte bu, metal müzik yükseliyor Ankara'da , yaşasın metal kardeşliği, yaşasın Türk Heavy Metali'nin Yeni Dalgası (THMYD) , birlikten kuvvet doğar 😛andik

Avukat ha? Oh be, çok sevindim. 😆
Fakat cümlenin ilk kısmı "avratlar için çocuğumu keserim, davayı satarım"a kadar uzanıyor. Bu ne menem çelişkidir bre Can Bey? Maysıpeys'te, Yonja'da, Yolcu'nun duvarlarında hep o sakallı imajınız vardı. Geçmişini inkar etmek yakışır mı doom-thrash'çi adama?

anti-social demiş ki:
ben melatoninin vokalinden birazcık karakter beklerdim avratlar ve hukuk camiası için davayı satıyor

biz canı saddamın oğlu uday imacıyla seviyoruz

Bende bi karakter var ama ... neyse :seytan
İmaj hiçbir şeydir, susuzluk her şey :? Zaten Allah bi sakal vermiş sabah kesiyorum öğlene çıkıyor 😆 neyse kıl tüy muhabbetini kapatalım işimize bakalım...
- Ne?!!! Melatonin repertuara Pantera mı ekliyormuş???
- Heee, ne şaşırdın y****am

can usame bin laden sakalını kesti mi,arkadaşlar ne derseniz deyin can doğru yolda.....Hepinizi doğru yola çağırıyorum,zaten kızlar en doğrusunu bilir sexy buldularsa olay bitmiştir.

İsmailciğim bir şeyi de tedirginleşmeden, sakin hatasız başardığını göreyim ne olur ya. O imzandaki "Köele" ne demek İsmail. Köele ayısı mı çıktı biz görmeyeli?

Kendisi mutluluktan ya da reklam yapmayı sevmediğinden açıklamamış ben açıklayayım bari. Vokalistimiz Can Yamak tek ders sınavından 74 alarak hukuk fakültesinden mezun olmaya hak kazanmıştır. Bakalım kendisi bundan sonra sahnede "breaking the law" çalmak için neyi bahane edecek. Melatonin de 4. lisanslı müzisyenine kavuştu artık. Darısı şubat'ta gökhancığımın başına inşallah.

Geri