Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

fonurb demiş ki:
**********Spoiler***********

Küçük İsmail'i kayıt ediyoruz. Vakit bulursak kayıt edilmemiş diğer besteleri de kayıt edeceğiz. Ne oldu? bakıyorum herkesi gizemi bozuldu birden.

Evet bir de TV süprizi olacak! Bunu da ben açıklıyorum lan var mı? 🙂
Katılmak isteyen Türkçe Müzik yapan gruplar ayrıca bana başvurabilir ehe 🙂

Olm hani sadece bize dediydin hirbo almiyim ayagimin altina haaaa..... Yok oyle baska gruplara destek mestek, gormiyim bi daha. Melatonin sadece kendini ve sevenini sever... (Cok mu agresif oldu acep ?!!! hehehehhee)...

junkcan demiş ki:
fonurb demiş ki:

Küçük İsmail'i kayıt ediyoruz. Vakit bulursak kayıt edilmemiş diğer besteleri de kayıt edeceğiz. Ne oldu? bakıyorum herkesi gizemi bozuldu birden.

aslında bu organizasyona barda çalan gruplar dahil değildi ama bizim iş bar programı başlamadan çok önce ayarlandığı için böyle kalmaz zorunda oldu 😀 demi can...

Burank demiş ki:
junkcan demiş ki:
fonurb demiş ki:

aslında bu organizasyona barda çalan gruplar dahil değildi ama bizim iş bar programı başlamadan çok önce ayarlandığı için böyle kalmaz zorunda oldu 😀 demi can...

TV konusunda Ankara'da benle çalışmak istediler, grup ayarla dediler, ben de ilk size söyledim aşk olsun yani... Neden laf sokuyorsunuz? Çok kırılıyorum 🙁

Can'cım laf sokmak değil, takılıyolar sana sevdiklerinden 🙂
Halit'e bir teşekkür de ben etmezsem gözüm açık gider, bir gecede 21 parça çıkardı hasta hasta, helal olsun. Hasta la vista 😛

fonurb demiş ki:
Dün geceki bar programımızda, Burak'ın yokluğunda bize hasta hasta yardımcı olan Sınıf64 grubundan Halit'e,Melatonin olarak çok çok teşekkür ederiz.

Valla ben aynı hisleri paylaşmıyorum, adam bize bir mesaj atmadı ya bu akşam Melatonin'le çalcam diye, bu kadar hayırsız/vefasız bir basçıyla çaldınız işte o akşam hehe 😆

Halit o konuda hiç kimseye haber vermedi. Hoş, gelemezdik ama yine de bir haber verseydi. Oyuna nasıl daldıysa adam artık unuttu bizi. Bu akşam 21.30 civarında evde otursa da görüşsek. 😆

Her zamanki gibi yine muhteşem bir programdı be yahu, tadı damağımda kaldı (Aynı şey Can için de geçerli mi acaba?). Küçük İsmail'den Meltem'e, Ne Var'dan Bastır'a kadar çektikçe uzayan bir parça listesi eşliğinde muhteşem bir seyirci performansı ortaya koyduk. Okulların açılmasıyla beraber Melatonin'e saygısızlıklarımızı yapamaz olmuştuk ama affetmişlerdir artık. 😆

Geri