Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

anti-social demiş ki:
nerde küçük ismail(stuart little) kaydı :evil: :?:

Ohoo, sen uyuyorsun aslanım. Günlerdir şarkıyı dinleyip kendimizden geçiyoruz. Bir ara nete gir de yollayayım, el altından yayılıyor. Yok öyle Yutub, Hemenpaylaş falan.. 😆

Her ne kadar Yolcu'da elemanlara birer birer söylesem de hazır konusu açılmışken foruma da gerekli eleştirileri ve hakaretleri yazıp poleNik yaratmak istiyorum.
Öncelikle nedir bu sözler? Tamam, gerekli mercilerin uygulayacağı sansürü önceden uygulamışsınız ama parçanın bütünlüğü darmadağın olmuş. Hep umut oldu olan İsmail'e ne olacağını soruyoruz kendimize.
Sözleri geçtik, nakarata geldik, tam gazı almışız... O da ne?.. Geri vokaller "Küçük İsmaaaaaaayil" diyeceği yerde "Küçük İsmayiiiiiiiiill" diyor.. Hani parçanın en önemli kısmı orasıydı? Hani kızımız olacaktı?
Hepsini geçiyorum, parçanın sonuna geliyorum ve bir dumur daha?! Msn'de ne yapmış bu adam ya? Olmaz, olamaz!!

Sözün özü mezun, evli fark etmez.. Küçük İsmail hiç affetmez..

Bu akşam odun zophaa tayfasına çok çok çok teşekkür ederiz Melatonin olarak. Bize çok güzel bir akşam geçirttiler ve eğer biz de onlara güzel bir akşam yaşatabildiysek ne mutlu . Exodus Deniz, Mindcrime Taylan,Sercan Onur, Çağlar ve Deniz Özbilgin (kimseyi unutmadım inşallah)hepinize teşekkürler. Melatonin gerçek dostlarını gördü. Bir bu kadar daha var tabi, yani bu gece yolcu'da olamayan dostlarımız var bir de. biz kim olduklarını biliyoruz ve onlar da kendilerini biliyorlar. her zaman desteklerini hissediyoruz. Tekrar çok teşekkür ederiz. Görüşmek dileğiyle.

Bu arada Küçük İsmail o haliyle bile Kral TV sansürünü geçemedi. Ama bekleyiniz sansürsüz hali de gelecek. 😆

walla bu gece saat 1'lere kadar çalmamızın yegane sebebi olan dostlarımıza ben de çok teşekkür ederim çok eğlendim gerçekten, sahneden inmek istemedim, ne güzel adamlarsınız siz yaaa....

SELAMIN ALEYKUM CEMAAT.. valla dun gece ben zamanın nasıl gectıgını anlamadım sizin kadar biz de eglendik amma velakın odtu konserinde caldıgınız KREATOR ve DEATH coverlarını beklerdim. asıl eglence bizim asıl tayfa ıle oraya geldıgımız zaman kopacak gercekten super olacak. gecenın tek kotu tarafı aksam son dolmusu kacırıp taksıye 12 mılyon bayılmam oldu🙂

dün gece gerçekten muhteşemdi.güzide duran ile gizli kamera kaydı çeksem ancak bu kadar eğlenebilirdim.odun zopa team'in gazıyla melatonin'in 1e kadar sahnede kalmasıyla her tarafım ağrıyana kadar eğlendim.darısı ankarada METAL çalan bar yok diyip,clublara giden metalci gençliğe.....

Wastelander'in imzasında görüpte bir türlü ulaşamadığım demoyu edinme şansımız nedir? Silinmiş filan diyor, benim kafamı karıştırır öyle şeyler..

Purgatory demiş ki:
Wastelander'in imzasında görüpte bir türlü ulaşamadığım demoyu edinme şansımız nedir? Silinmiş filan diyor, benim kafamı karıştırır öyle şeyler..

www.melatoninmetal.com adresinde ölmemiş 2 link kalmış, yani 2 şarkı, hiç yoktan iyidir dersen oradan indirebilirsin. ama wastelander kardeşim bu mesajı görünce imzasındaki linki güncelleyecektir, dilersen onu da bekleyebilirsin 😀. niye sen güncellemiyorsun dersen kendi demom bende de yok :? . elimdeki mp3lerle güncellemek pek iyi sonuçlar yaratmayabilir. ilgine teşekkürler.

Evet ben de tam onu yazmaya girmiştim ki, zat-ı muhterem önce davranmış. Yalnız, bu tip jestlerin "Kaşarlı dürümün domatesi azdı.." hakaretini unutturacağını düşünüyorsa bu zat-ı muhterem; söylemek isterim ki çok yanılıyor. Biri iletsin lütfen bunu.

Demoyu dinleyelim bakalım; boza içerken nasıl gidiyor..

asl pls ... chat odası mı len burası, tamam forum grubuyuz ve forumlarda yaşıyoruz :roll: neyse ...

Caner'e teşekkür ediyorum, malum iş güç 😆 unutmuşum kontrol etmeyi

Odun Zopha'ya selam olsun, keyifli bi program oldu salı gecesi

Deniz kardeş, Kreator de olur Death de olur nasipse yakın bir zamanda, yeter ki gönüller bir olsun 🙂

See you soon, öpsün sizi Necdet Tosun 8O

sokayım o kral tiiğviiğye aazını yerim götünü öperim ,şakşuka cakkıdı çoktuku soktuku fln diye şarkıları göstermeyi bilio hipneler çok kızdım çoooook

Geri