Clickboy demiş ki:Metal Zone ile And Justice For All'daki tona yaklastim... Gitar Cort X2.
Saat yönüyle...
Level ve Dist max.
Low - 12
High - 1
Mid Freq - 11
Mid - 9
Eldrun demiş ki:Some Kind of Monster belgeselinde yeni basçı geldiğinde Metallicanın 700-800 gitarı vardır demişti teknisyen.Daha da artmıştır bu yıllarda. 🙂
koskoca metallica kiralarmı ya basar parayı alır. 🙂Monster_YGT demiş ki:Eldrun demiş ki:Some Kind of Monster belgeselinde yeni basçı geldiğinde Metallicanın 700-800 gitarı vardır demişti teknisyen.Daha da artmıştır bu yıllarda. 🙂
gitarlar için depo falan kiralıyorlar galiba 🙂
Slaytanic demiş ki:Clickboy demiş ki:Metal Zone ile And Justice For All'daki tona yaklastim... Gitar Cort X2.
Saat yönüyle...
Level ve Dist max.
Low - 12
High - 1
Mid Freq - 11
Mid - 9
zerre alakası yok.
Eldrun demiş ki:Some Kind of Monster belgeselinde yeni basçı geldiğinde Metallicanın 700-800 gitarı vardır demişti teknisyen.Daha da artmıştır bu yıllarda. 🙂
Tıpkı Kirk'ün aynı tonu stok V7-V8 manyetikli Ibanez RG470'ü ile alması gibi. (bknz:93' Basel Konseri)masterofpuppetsasd demiş ki:emg siz de yaklaşılır. abi adamların gitarla manyetikle işi yok diyorum inandıramıyorum kimseyi 🙂. cunning stunts dvd sinde kirk eline alıyor bi ltd(emg siz hatta seymoursuz bi manyetikler var üzerinde) bolt on falan.aynı ton hiç bi fark yok.sonra seyirciye fırlatıyor gitarı.ki mop albümünde falan james gibson ve seymour duncan manyetiklerini kullandı hep. explorer ın stok manyetikleri ile jackon king v (evet jackson king v) sinin seymour duncanları.
masterofpuppetsasd demiş ki:emg siz de yaklaşılır. abi adamların gitarla manyetikle işi yok diyorum inandıramıyorum kimseyi 🙂. cunning stunts dvd sinde kirk eline alıyor bi ltd(emg siz hatta seymoursuz bi manyetikler var üzerinde) bolt on falan.aynı ton hiç bi fark yok.sonra seyirciye fırlatıyor gitarı.ki mop albümünde falan james gibson ve seymour duncan manyetiklerini kullandı hep. explorer ın stok manyetikleri ile jackon king v (evet jackson king v) sinin seymour duncanları.