Mustang 1ve2 arasında hoparlör ve watt farkı var sanırım sadece ama bende hiç kullanmadım ve kullanan birine denk gelmedim nedenseÇok olumlu yorumlar var yurtdışında ama deneme şansım olmadı. Türkiyede çok da tutmayan amfilerden nedense.
Hocam bilgisizliğimi mazur görün de ben o amfinin olayını çözemedim üzerinde küçük ekran gibi birşey koymuşlar bide,ne gibi bir artısı var diğerlerindenDogalligini bileyemecegim ama Marshall code 25 opsiyonları diğerlerine fark atıyor gibi
Hocam bilgisizliğimi mazur görün de ben o amfinin olayını çözemedim üzerinde küçük ekran gibi birşey koymuşlar bide,ne gibi bir artısı var diğerlerinden
Hoparlör veya kulaklık da gerekmeyecek mi mesela laptop ile neler yapılabilir veya nasıl bir hoparlör , kulaklık gerekmekte biraz açıklayabilir misinizher zaman söylüyorum gene söyleyeceğim iyi bir ses kartı (steinberg ur22, focusrite scarlett 2i2 gibi sizin bütçeniz için) + bias fx yada bias amp, en iyi performansı alırsınız
Ev için aslında ses kartı + bias fx çok iyi bir hareket ve fakat biraz tembeller ve yer sıkıntısı olanlar için pek elverişli değil. Bilgisayar monitor hoparlörler vs setup in kurulu bir sekilde durması gerekiyor. Yoksa tak çıkar çekilcek sey degil. Ama yerin varsa amfi den çok daha iyi bir seçimHoparlör veya kulaklık da gerekmeyecek mi mesela laptop ile neler yapılabilir veya nasıl bir hoparlör , kulaklık gerekmekte biraz açıklayabilir misiniz
Bunun yeri burası mı kardeşim yani ters birşey söylemek istemiyorum ama yapma Allah aşkına.97805 eklentisini görüntüle 97805 eklentisini görüntüle 97806 eklentisini görüntüle 97807 eklentisini görüntüle arkadaşlar bunun markasını bilen var mı değeri nedir sizce??
Bunun yeri burası mı kardeşim yani ters birşey söylemek istemiyorum ama yapma Allah aşkına.
Hocam konuyu taşımak değil de o attığın resimleri onunla ilgili yere atsan senin aradığını bulman açısından daha faydalı olur modellemeli amfi başlığı altında bas gitar markası soruyorsunKonu neresi ona göre taşıyım burdan konuyu
bildiğim kadarı ile antika bir gitar ve değeri baya yüksek...97805 eklentisini görüntüle 97805 eklentisini görüntüle 97806 eklentisini görüntüle 97807 eklentisini görüntüle arkadaşlar bunun markasını bilen var mı değeri nedir sizce??
Anladım bu gitar aslında gece yolcularına ait ablam da bana verdi kesin bir cevap almak istiyorum nasıl öğrenebilirim.bildiğim kadarı ile antika bir gitar ve değeri baya yüksek...