- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam naptın modellemeli 600-1000 arasi ariyorduk biz Allah sahibine bağışlasın o aletleri🙂Retifier 25 yada mark v 25 ev için ideal hatta fazla bile
Hocam naptın modellemeli 600-1000 arasi ariyorduk biz Allah sahibine bağışlasın o aletleri🙂Retifier 25 yada mark v 25 ev için ideal hatta fazla bile
pardon görmedimHocam naptın modellemeli 600-1000 arasi ariyorduk biz Allah sahibine bağışlasın o aletleri🙂
Retifier 25 yada mark v 25 ev için ideal hatta fazla bile
Fiyat konusunu görmediğimi yukarıda belirttim . Rectifier 2. El 3500 tl mark V 5000 tlBahsettiğin amfilerin ne kadar fiyatı olduğunun farkında mısın?
Fiyat konusunu görmediğimi yukarıda belirttim . Rectifier 2. El 3500 tl mark V 5000 tl
Yok est.Ben de görmediğinizi görmemişim kusura bakmayın😀
Zaten vox vt20+ ve blackstar id15 tvp agir basıyor banada ama ikinci el falan bulmam lazım yaza kadar beklemem lazım falan onları almak için gerçekten degerse öyle yapicam yoksa vox mini3 falan alicaktim sıfır ilk başta niyetim oydu sizce beklemeli miyimBlackstar'dan şaşmayın, bence ID15 çok inanılmaz bir amfi. Çok ta versatil. Her yolu var. Vox marshall ve mustang de oldukça güzel amfiler ama ya sound olarak ya da tonal çeşitlilik olarak Blackstar'dan bi parça geride kalıyorlar. Kesinlikle id15 alın istediğiniz her soundu elde edersiniz. FX'leri de diğer muadillerden çeşit olarak geride kalsa da gayet yeterli illa 20-30 tane olmasına da gerek yok bence.
Mini 3 falan hep oyuncak ancak evde kullanırsın. VT20nin de 8 inch hoparlörü var. ID15'in 10 inch. İnan çok farkeder. ID15 al yarın bir gün sahnede mikrofonlayarak bile kullanabilirsin. Bence bekle ve ikinci el ID15 al. Sahibindene arada düşüyor. Şu anda bi tane İzmirde mevcut.Zaten vox vt20+ ve blackstar id15 tvp agir basıyor banada ama ikinci el falan bulmam lazım yaza kadar beklemem lazım falan onları almak için gerçekten degerse öyle yapicam yoksa vox mini3 falan alicaktim sıfır ilk başta niyetim oydu sizce beklemeli miyim
Valla dediğim gibi apartman dairesi,yalıtım berbat 15 wattlik transistörlü amfide driveda 2-3/10 cleande 4/10 dan fazla açmıyordum.Ev/komşular uygunsa yani ses açabilecek kadarsa bekle, yok ses açılmayacak kadarsa 5w ustu zaten anlamsız oluyor (bence)
Ev/komşular uygunsa yani ses açabilecek kadarsa bekle, yok ses açılmayacak kadarsa 5w ustu zaten anlamsız oluyor (bence)
Hocam zaten sıfırını almam çok zor dolar 1.5 falan olmadığı sürece🙂Ben İD15 i 1100 TL ye aldım mutlaka indirim isteyin🙂
Hocam zaten sıfırını almam çok zor dolar 1.5 falan olmadığı sürece🙂
Usta bide ses kaydı atmanı hala istiyor ve bekliyorum 😀 mümkünse çok iyi olucak ama değilse de ne yapalım artık🙂🙂Tamam o zaman her yeri kontrol edin🙂
Amfi okulda duruyor bir hafta beklersen atarım🙂 Kayıtlarım var ama souncloud da bulmak zor. Bulursam. Ama kaliteli değil direk USB den.Us
Usta bide ses kaydı atmanı hala istiyor ve bekliyorum 😀 mümkünse çok iyi olucak ama değilse de ne yapalım artık🙂🙂
Tamamdır hocam eyvallahAmfi okulda duruyor bir hafta beklersen atarım🙂 Kayıtlarım var ama souncloud da bulmak zor. Bulursam. Ama kaliteli değil direk USB den.