- Konu Sahibi Konu Sahibi
o ne kadara yaplırfretler iyi değilse bile bir luthier değiştirir güzel tesfiye edilirse sapı elinde hissetmezsin tazen sapta inceymiş
o ne kadara yaplırfretler iyi değilse bile bir luthier değiştirir güzel tesfiye edilirse sapı elinde hissetmezsin tazen sapta inceymiş
hiç yaptırmadım şehrindeki luthierlere sor fretleri değiştirmek çok pahalı olmaz sanırım ama tesfiye extra masraf ister gitar teknikleri adlı sitede emg81/85 modifiyeli jackson belgeselinde bir tesfiye çalışmasının videosu var.tesfiye çalışmasını kendin yapma belki sapı freetboardı filan zedelersin.
o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum amaFret değiştirmek çok pahalı olmaz mı? Fret değiştirme 300 TL'den başlar.
tuzluymuş gitarlarımın hepsi yeni olduğundan daha hiç yaptırmadım ama işimiz zor fazla gitarım var 🙁🙁Evet hem de çok eminim. İyimser bir fiyat verdim, eğer flatoydu, radiustu filan durumları varsa, o fiyat daha da artar.
hocam sap baya bi uzun sureli bi sap. rg 550 bu sonucta gövde 14 yasina yakın. demişsap kaç yıllık sapta eskiyse başka gitarlara yönelmek zorunda kalıcaksın sanırım
sap sonradan değiştirme değilmi ?hocam sap baya bi uzun sureli bi sap. rg 550 bu sonucta gövde 14 yasina yakın. demiş
evetsap sonradan değiştirme değilmi ?
sap ayarı varmışe o zaman fretlerde orjinal fretler değil sonradan takılan sapın yaşı önemli yani ayrıca bu konulara girmişken gitarın sap ayarıda bozuk olabilir