Arkadaşlar merhaba son zamanlarda , Hep müzik piyasasında pahalı kalitelidir kanısına katılırdım , Bir malzeme çok ucuz bir malden pahalıyken elbette genelinde kaliteli oluyordu ancak . Herşey geçen sene bu zamanlar delay pedalı arayaşımda başladı , Cebime 120 lira gibi komik bir parayla , Tünelde 2.el mağazaları geziyordum belki bir delay düşürürüm diye bulamadım , Her neyse en son Do-re müzikte bu marka ile tanıştım ve repearter modelini aldım ve çıktım , Bu zamana kadar sorunsuz kullandım beni hiç pişman etmedi , Dd7 aldım ve setup dışı kaldı orası ayrı 😀 , Geçtigimiz hafta tünelde iken yine Eq pedalı ve tuner pedalı arıyordum ,İnternette daha önce görmedigim G graphic eq pedalı (5 Band Eq +Level Pot ) Ve Baby Tuner pedal (Polytune mini çakması) İle yollarımız birleşti , İşin garibi daha önce bazı başlıklarda belirttiğim gibi eq nun performansı ev ortamında bana mxr dan daha tatminkar geldi çünkü level potu sayesinde boostlamasını kesebiliyordum , Mxr ise aşırı tizleşip boosta kaçan bir hal alıyordu ne yaparsam yapayım , Tuner pedalı ise gayet seri çalışmakta . En komiği ise bugün başıma geldi 2.el Mooer Little Monster Ac adlı ufak 5 watt Lambalı kafa amfiyi almama kadar gitti . Bir dostum saolsun 2.el 100tl gibi komik bir fiyata bana bu amfiyi sattı sorunsuz çalışıyordu denedik , Kendisinin custom gitar için paraya ihtiyacı olması ve acil borcu oldugundan elinden çıkartması gerektiğini söyledi . Bütün gün çeşitli Ts karakterli pedallarla bu amfiyi 3-4 saat kadar Fenderin 1x12 hot rod kabiniyle çaldım ve aldığım sonuç çok iyiydi , hem eve uygun hemde komik bir fiyat , Git gide pedalların hepsini satıp ev setupu için Mooerden bir setup dizmeye karar verir gibi oldum . Bugüne kadar hiç pişman olmadığım nadir markalardan biri oldu kendisi . Bunu buraya neden yazdım bende bilmiyorum 😀