dead_poet demiş ki:önceden konserlerine gelenlerin sayısı yüzü geçmezken(ki maximum) şimdi dörtyüzbinlerden bahsediliyorpure_evil demiş ki:Fondip demiş ki:piyasa olmuş olsa bile sırf bu yüzden dinleyenin bırakması gereken bir grup değildir.. ha "bırak zaman aksın","gül kendine" ve "şehir" döneminde daha güzel bi gruptu ama bence kalite olarak "dünya yalan söylüyor" albümünde verilen ödünü "büyük düşler" albümünde toparlamış gruptur.. kandır, candır..
mor ve ötesi sanki giderek samimiyetini kaybetmekte....daha profesyonel çalışıyorlar,şarkılar yine iyi güzel ama bza daki samimiyet sıcaklık yok...
büyümelerine mi yormalı bilinmez ama sanki tribünlere oynuyorlar artık...
sence hangi biriyle samimi olabilirler??
boredom demiş ki:e bi bakarız artık dinleyelim bakalım şu efsane şarkıları merak ettim gerçekten!çok saol 🙂
pure_evil demiş ki:dead_poet demiş ki:önceden konserlerine gelenlerin sayısı yüzü geçmezken(ki maximum) şimdi dörtyüzbinlerden bahsediliyorpure_evil demiş ki:Fondip demiş ki:piyasa olmuş olsa bile sırf bu yüzden dinleyenin bırakması gereken bir grup değildir.. ha "bırak zaman aksın","gül kendine" ve "şehir" döneminde daha güzel bi gruptu ama bence kalite olarak "dünya yalan söylüyor" albümünde verilen ödünü "büyük düşler" albümünde toparlamış gruptur.. kandır, candır..
mor ve ötesi sanki giderek samimiyetini kaybetmekte....daha profesyonel çalışıyorlar,şarkılar yine iyi güzel ama bza daki samimiyet sıcaklık yok...
büyümelerine mi yormalı bilinmez ama sanki tribünlere oynuyorlar artık...
sence hangi biriyle samimi olabilirler??
seyirciler bir yana..ben şarkı sözleri açısından ele almıştım..bilemiyorum..bence böyle..
Bestial demiş ki:Şirket mirket anlamam, Anlasan da anlamam.
Nedir bu ya? Mor ve Ötesinden böyle berbat bir çıkış parçasını beklemiyordum.
ScOoBy demiş ki:Herkesin görüşür farklıdır tabiki beğenmeyebilirler ama genelde cambaz ile mor ve ötesine hayran olan kitle bu albümde istediğini bulamamış...Ne yazık ne yazık!!
aysu_ demiş ki:bu arada "mustafa hakkında her şey" filminde Mor ve Ötesi müzikleri kullanılmıştı bildiğiniz gibi ama filmi tekrar izlediğimde farkettim "küçük sevgilim" in introsu da var filmde :s
morvedelisi demiş ki:aysu_ demiş ki:bu arada "mustafa hakkında her şey" filminde Mor ve Ötesi müzikleri kullanılmıştı bildiğiniz gibi ama filmi tekrar izlediğimde farkettim "küçük sevgilim" in introsu da var filmde :s
'Gül Kendine' albümündeki 'Hayat' olmasın o şarkı ?