E
eylulmayis
baylar bayanlar size yenilenmiş ve geçmişini geride bırakmış kendini sedece tasavvufa vermiş bunu zevkle yapan ve her şeye bunun için katlanan birisinden bahsedicem...dün akşam bursada konseri vardı murat çelik in.ve zevkle dinledik...bol bol ağladık eskileri andık ve birazcık da hayıflandık zamanında bu grubu yakalamadığımız için...ama ne olursa olsun büyüdüğümüz grup bu müzikleri ve sevgiyi öğrendiğimiz söylediğimiz okuduğumuz grup dün tek başına da olsa bizimleydi...belki birlikte değillerdi ancak o aslan yürek ile ne olursa olsun savaşıcağını gösterdi bize...koskoca bursadan ne yazık ki 30 40 kişi geldi konserine arkadaşlar...küçücük bir salonda(ki bu ahmet vefik paşanın altındaki yerdir...onun da yarısı bile dolmadı düşünün...bilenler için...) adam karşımıza çıktı...gülümseyen tavırla hoşgeldiniz dedi ama bizim içimiz kan ağlıyordu...bunu hak etmişmiydi murat çelik...yılmazyıldırım bu kadar övgü alırken ve günden güne reklamını artırıp kendini üste taşırken murat çelik bunu hak etmişmiydi...hayır bence hak etmemişti...kim ne derse desin yılmazyıldırım kendine yakışmayanı yaptı.bu işe başlarken verdikleri ünlü olmak için değil kendimiz ve sevenlerimiz için sözünü unuttu kendini bile unuttu ve üne doğru koşar adım meyl atti.yazık etti.hem kendine hem de kendine düş sokağı sakini diyen bir çok kişiye...sayın yılmazyıldırım...ne yazık ki dün murat çelik ile konuşmamdan sonra artık benim için bir öneminiz kalmadı gibi bir şey...beni duysanız da duymasanız da,sizi silmem çok zor ancak yine de şu da bilinmeli ki basiti seçen murat yılmazyıldırımdır ve tiraj ile ilerlemek niyetindedir...ne olur biraz olsun uyanın ve murat çeliki de fark edin...unutmayın bu insanlar sanatçı...adam aç kalmak pahasına bu mesleği seçmiş...dün bize dediği gibi siz olmasaydınız biz şimdi evde çalıyor olacaktık gitarımızı...evet bu adamları eve mahkum etmeye hiç hakkımız yok,kimsenin hakkı yok...lütfen uyanın...uyanalım...
biraz karışık olabilir lütfen affedin beni sinirlerime hakim olamıyorum...
sevgilerimle...
biraz karışık olabilir lütfen affedin beni sinirlerime hakim olamıyorum...
sevgilerimle...