Murat Çelik bambaşka bi insan.. kendisiyle konuştuğumda o kadar mütevazi ve doğal bi hali vardı ki.. şarkılarını dinlerken sesinde hep içtenlik, derinlik bulurum. çok özeldir benim için. seyyah albümünün ilk çıkışında güven erkin erkal ın radyo programına katılmıştı. myy la olan ayrılmalarıyla ilgili fikir ayrılıklarının ön planda olduğunu belirtmişti. yolların başka yerlere doğru gittiğinden bahsetti. bi gittiğimiz yere 1-2ay sonra niye bidaha gidelim diyodu. dss lerinin popülaritesinin artmasından rahatsız olmaya başladığını söylüyodu. klip çekilmesi isteniyodu ben istemiyodum diyodu.... en ilgimi çekende şu sözleriydi: "dss nin gerçek anlamda tek albümü ilk albümdür. şarkıları beraber bir ruhla yapmıştık. sonraki iki albüm (müzikalite daha iyi de olsa) ayrı ayrı yaptığımız parçaların biraraya gelmesi gibiydi.. dss nin ruhu sadece konserlerde yeniden ortaya çıkıyordu..."
ben dss nin 3 albümünü de ayrı ayrı çok severim. murat çelik in yeni albümlerini de merakla beklerim, farklı şeyler dinliyceğime emin olduğum için..
myy ise ayrıldıklarından sonra dss adı altında!!! (cennet) albüm yaptığında benim için bitti zaten....
ben dss nin 3 albümünü de ayrı ayrı çok severim. murat çelik in yeni albümlerini de merakla beklerim, farklı şeyler dinliyceğime emin olduğum için..
myy ise ayrıldıklarından sonra dss adı altında!!! (cennet) albüm yaptığında benim için bitti zaten....