Müziğe Özendiren Idolünüz Ve Ilk Enstrümanınız ?

6-8 yaş aralığındayıen halam Iron Maiden dinletmişti. Bon Jovi ve Iron Maiden pompalaması yapıyordu bana. Ben bu etkinin sonuçlarını 1990 ların sonlarında ortaokulda yaşamaya başladım. İlk Haluk Levent konserine de o zaman gittim. Ancak elime gitar alma sebebim Demir Demirkan oldu. Ey Demir Demirkan eğer çaktırmadan buraları okuyorsan senin sayende enstrümana ilgi duymaya başlayanlardan birisiyim. 33 yaşıma geldim şimdi bebeğime seni dinletiyorum, gitarlarıma dokundurup gülümsemesini, tellerine vurmasını izliyorum. Muhtemelen gitar çalacaktır. Sayende...

Rock müzği kendimi bildim bileli seviyorum. Aslında çok daha küçükken hep davul çalmak isterdim. Daha sonra Noel Gallagher'ın Live Forever solosunu ilk kez dinlemem ile beraber kesinlikle gitar çalmak istediğime karar verdim. İyi ki de gitar çalıyorum. Şu an 22 yaşındayım ve 10 senedir aralıksız çalıyorum (çalmaya çalışıyorum).

İlk gitarım Cherry Sunburst renk bir Kore Epiphone Les Paul Standard'tı. Amfi olarak ise Marshall Valvestate 15R kullanıyordum. Senelerdir hep Les Paul & SG kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum. Fender'lere saygımız sonsuz tabi ki ama pek bana hitap etmiyorlar 😄

Geri