zephyrune demiş ki:
aksine m151 bass karakteri yüksek bir pedaldır. overdrive tonları oldukça başarılı ancak esas gücünü distortion kanalında gösteriyor. Bugüne kadar birçok processor ve stompbox denedim ve hiçbiri bana yeterince dolgun bir distortion tonu verememişti (dolgun dist. diyerek mesa boogie tadında tonları kastediyorum) son olarak m151 de karar kıldım. oldukça esnek bir yapısı var. ufak bir parametre değişikliği ile ton bambaşka bir hal alabiliyor. ben özelikle mid-bass ağırlıklı kullanıyorum ve elde ettiğim dist tonlarından oldukça memnunum ve kesinlikle başka bir dist pedalı aramıyorum 🙂
kasasının sağlamlığından bahsetmeye bile gerek yok çünkü tuğla gibi
not: single pu ile çok kötü sonuçlar veriyormuş. dolayısıyla humbucker ile kullanacaksan tavsiye edebilirim
Dolgunluk M-151 ile örtüşen bir kavram, yalnız tonlar Mesa tonları gibi yada simulasyonu gibi değil... En azından ben pek Mesa tonu sevmem ve kullandığım ayarlarda o tona yaklaşmadım... zephyrune, bunu "yorumun yanlış/asılsız" diye söylemedim, yanlış anlaşılmasın... Sadece ton yelpazesinin Mesa yöresine bağlı olmadığını belirtmek için yazdım... Mesa tonlarını benim gibi sevmeyenler için yanıltıcı olmasın bu yorum, keza ben de M-151'den vazgeçemeyenlerdenim...
Arama yapılırsa daha önce bu pedalla ilgili yorumlar bulunabilir...
Ekleme: Single manyetikler ile kötü sonuçlar vermesi single manyetiklerin sorunudur. Ne bekleyip ne aldığınıza bakar... Ben single manyetiklerimle de güzel tonlar alabiliyorum ama çok sert ayarlarla kullanınca rezillik çıkabiliyor, bu da gitarın kimyasına aykırı...