Boss DR-880 aldım. Ben site sahibinin öğrencisi olduğum için gidip elden aldım. Kargoyla veya elden alışveriş yapan pek çok insan gördüm. Sorun yaşayan duymadım. Hatta geçenlerde biri Yamaha TRB 6 telli bass aldı, fiyat sitede güncellenmemiş diye düşük fiyattan sipariş vermiş, müşteri haklı diyerek çamura yatmadan o fiyattan verdi bass'ı. Tünel'de kim yapar bunu? Reklam olsun diye demiyorum benim öğrencilik dışında ilgim yok maksat sadece tanıdığım bir yer olduğu için sadece pahalı, salla diye pas geçmesin istedim insanlar. Bakın, uymazsa almazsınız, çeşit bol, fiyatlar da fena değil bence.
Güvenilir kesinlikle ama pahalı diyorsanız bence değil. Hatta karta taksit, bedava kargo vs bir sürü de avantajı var. Kalkıp Tünel'e gitsem yol, otopark parası vs derken hadi bir de Çiçek pasajına girelim diye zaten 5-10, 20 TL farklar fazlasıyla harcanıyor.
Bu arada Arkas'ın dediği gibi istek de yapabilirsiniz, mesela DR-880 sitede yoktu, Ant fiyatları düşürünce gaza geldim, bulur muyuz diye sordum, Zuhal'den getirttik. Ant'ta da var ama gidip oradan almadım, bu yeni fiyat politikası (uyanıklığı) mevzusundan dolayı kılım Ant'a, kör ölür badem gözlü olur misali, şimdi mi değerli müzisyenler olduk onların gözünde düne kadar yolunacak kazdık.