CanTokgoz demiş ki:Bu arada son olarak
16 Eylül'de Rockstar'da sahne aldık.Sahne,ses sistemi ve mekan her ne kadar iğrenç olsada güzel bir konserdi.Çalınan şarkılar sırasıyla:
Dark Saga
Kings of Metal
Enter Sandman
Creeping Death
Watching Over Me
The Trooper
=)
S_COREY_S demiş ki:magical deads için gelmiştik rockstardaki konsere. ama sağolasınız en önlerde headbang yaptık 😀
ses sistemi gerçekten iğrençti. herşeye rağmen iyiydiniz. başarılarınızın devamını dilerim.
Bronx demiş ki:Arkadaşlar olur böyle aksaklıklar takmayın kafanıza , solo gitar hariç herşey iyi duyulmuş.Hatta o kadar kötü dediğiniz kayıt bence o kadar da kötü değil , hatta iyi çekilebilseymiş ( ya da sistem muabbeti ) çok da temiz bi kaydınız olurdu arşivinizde kolay gelsin 😉
yetkin demiş ki:bıdı bıdı yapma furkan :N
acropolis demiş ki:Ben hiç ısınamadım bu arkadaşlara özellikle gitaristlerden bi tane uzun saçlı vardı kestirdi saçları abajur gibi oldu onu hiç gözüm tutmuyo 😀 Bi tane davulcuları var hep baget kırıo sanırım o da çalmayı bilmio.Bi vokalleri var o da söyleyemio seyircilere söyletio hep.Bi de öbür gitaristleri var o ztn en sinsi gibi olanı.Back vokal yapıo güya ama hiç bişey duyulmuo.Bi de basçıları var onun hakkında yorum bile yapmayacam 😀 (Şaka lan şaka. Şimdi bana odunla falan girişirsiniz sağlama alayım kendimi)
HEPSİNİ SEVİYORUM METAL KARDEŞLERİM BENİM.SÜPERSİNİİZ ULAAAAGGHHN :!: